ΕκδηλώσειςEVENTSΘεατρικά εργαστήρια για ενήλικες και νέους από το Θέατρο Αιγαία

Θεατρικά εργαστήρια για ενήλικες και νέους από το Θέατρο Αιγαία

Το θέατρο «Αιγαία» διοργανώνει θεατρικά εργαστήρια για άτομα όλων των ηλικιών, υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού και θεατρολόγου Ειρήνης Ανδρονίκου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μέσα από το θέατρο μπορούμε να δώσουμε διέξοδο στην ενέργεια και τη φαντασία μας,  να αναπτύξουμε τα εκφραστικά μας μέσα, να «ξεμπλοκάρουμε». Το θέατρο μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε σε άλλους κόσμους, να μεταμορφωθούμε, να βιώσουμε διαφορετικές καταστάσεις, να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, διλήμματα και πάθη και να τα ξορκίσουμε. Οι συναντήσεις μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε καινούργιους φίλους και να προσπαθήσουμε μαζί να πετύχουμε ωραίους στόχους, να επικοινωνήσουμε μηνύματα, να συγκινήσουμε, να ψυχαγωγήσουμε, να διασκεδάσουμε.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε ενήλικες και νέους όλων των ηλικιών, με εμπειρίες ή και όχι, που αγαπούν το ωραίο και την τέχνη, γιατί το θέατρο συμπεριλαμβάνει όλες τις τέχνες.

Πρώτη συνάντηση: Πέμπτη 11.11.2021 στις 19:00 μ.μ.  Στόχος η γνωριμία των ατόμων και η οργάνωση των εβδομαδιαίων συναντήσεων. Δηλώσεις για την πρώτη συνάντηση στο τηλέφωνο 22445757.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS