GOING OUTΕκδηλώσειςH Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μια διαφορετική συναυλία στην Αρχαία Αγορά Αμαθούντας 

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μια διαφορετική συναυλία στην Αρχαία Αγορά Αμαθούντας 

Μία διαφορετική μουσική συνάντηση μας υπόσχεται γι’ αυτό το καλοκαίρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μία συνάντηση «Εξω καρδιά!».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μία μουσική ισορροπία προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της, που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές!

Η εντυπωσιακή επιτυχία των συναυλιών της είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού , για αυτό και πάλι θα είναι κοντά μας σε μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στην Αρχαία Αγορά της Αμαθούντας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαθούσια 2023 που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με εξασφάλιση δελτίου εισόδου.

Μαζί της οι μουσικοί:

Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο

Πέτρος Βαρθακούρης μπάσσο

Κώστα Καρακατσάνης βιολί, κιθαρα, φυσαρμόνικα

Ανδρέας Λάσος  κιθάρες

Κώστας Μυλωνάς drums

Δελτία για την δωρεάν είσοδο για τη συναυλία εξασφαλίζονται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, από  την tickethour.com.cyκαι από το γραφείο Παπαδόπουλος & Σχοινής Παραγωγές  – το γραφείο βρίσκεται στην οδό Ειρήνης 158 , Λεμεσός

Χορηγός Επικοινωνίας Active 107,4

34648881516789834225699318004728996009064797n

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS