ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗΣυναυλία από τις Camille και Julie Berthollet, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ...

Συναυλία από τις Camille και Julie Berthollet, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2023

Το Ίδρυμα «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο, το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας συνεργάζονται για την παρουσίαση συναυλίας από τις Camille και Julie Berthollet, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2023. Η εκδήλωση τεθεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριου Νίκου Χριστοδουλίδη. Μέρος των εσόδων από την παράσταση θα δοθούν για τη στήριξη του Συμβουλίου Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου «Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’».

Οι αδερφές Berthollet, οι οποίες έχουν διακριθεί και τιμηθεί με σημαντικά βραβεία σε μουσικά δρώμενα, αποτελούν ένα διεθνούς φήμης ντουέτο εγχόρδων. Από το 2011 έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες εμφανίσεις παγκοσμίως, λαμβάνοντας πάντοτε τις καλύτερες κριτικές για τις παραστάσεις τους.

Μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», οι αδερφές Berthollet θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για μια παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2023 στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Εισιτήρια: SoldOut Tickets

Χορηγός Επικοινωνίας ο Φιλελεύθερος

Sinaulia

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS