ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗΤο μουσικό φεστιβάλ Beonix κατακτά την Κύπρο, υποσχόμενο για μεγαλύτερα και καλύτερα...

Το μουσικό φεστιβάλ Beonix κατακτά την Κύπρο, υποσχόμενο για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον

Το Beonix Music Festival, η τριήμερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στους χώρους της ETKO στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο.

Το φετινό φεστιβάλ σημείωσε εντυπωσιακή προσέλευση, με πάνω από 5.000 επισκέπτες ανά ημέρα, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων επισκεπτών από χώρες όπως το Ισραήλ, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, οι ΗΠΑ, η Γεωργία, η Λιθουανία, η Εσθονία και όχι μόνο. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της φετινής διοργάνωσης ήταν η χρήση ενός νέου χώρου στην ΕΤΚΟ, που μελλοντικά θα χρησιμεύει ως χώρος διεξαγωγής και άλλων φεστιβάλ.

Aftermovie από την τελευταία ημέρα:

Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι το επόμενο φεστιβάλ θα είναι ακόμη πιο μεγάλο, με μεγάλη πιθανότητα προσθήκης μιας επιπλέον σκηνής στις ήδη υπάρχουσες τρεις: Main Stage, Hangar Stage και Organic Stage.

“Λάβαμε μια πολύ θετική ανταπόκριση σχετικά με την ποιότητα παραγωγής, τον ήχο και τη συνολική ατμόσφαιρα του φεστιβάλ. Το Hangar Stage, ειδικότερα, έχει εντυπωσιάσει το κοινό και θα συνεχίσει να φιλοξενεί εκδηλώσεις μελλοντικά. . Σκοπεύουμε να διοργανώνουμε τακτικά πάρτι εκεί και να συστήσουμε στην τοπική κοινότητα διάφορους DJs από όλο τον κόσμο. Εξ όσων γνωρίζουμε, πρόκειται για το πρώτο club του είδους του στην Κύπρο”, σχολίασαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Φέτος, το Beonix Music Festival παρουσίασε ένα εντυπωσιακό lineup με περισσότερους από 50 DJs, συμπεριλαμβανομένων διάσημων καλλιτεχνών όπως οι Black Coffee, Maceo Plex, Paul Kalkbrenner, Jan Blomqvist, Fiona Kraft, ANNA, Stephan Bodzin, Oliver Huntemann και Joplyn. Επιπλέον, το Organic Stage έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του φεστιβάλ να ανακαλύψουν ντόπιους DJs, οι οποίοι εισήγαγαν τους διεθνείς επισκέπτες στη κυπριακή μουσική σκηνή.

Το Beonix Music Festival έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και η συνεχής ανάπτυξη και καινοτομία του, υπόσχονται ένα συναρπαστικό μέλλον τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους διεθνείς επισκέπτες. Με τη δέσμευση να προσφέρουν κορυφαίες μουσικές εμπειρίες, οι διοργανωτές του φεστιβάλ δεσμεύονται να κρατήσουν την κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής ενήμερη για την επόμενη εκδήλωσή τους.

Την επόμενη χρονιά, το Beonix Music Festiva θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Σεπτεμβρίου στους χώρους της ETKO, στη Λεμεσό. Τα εισιτήρια Early bird είναι διαθέσιμα στην σελίδα https://beonix.art/.

5i9a5728 1
5i9a7198 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS