GOING OUTΕκδηλώσειςΤο καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Celebrity Ballet Gala...

Το καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Celebrity Ballet Gala Contemporary

The Celebrity Ballet Gala: Contemporary

Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, στο ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ θα μεταμορφωθεί σε ένα καταφύγιο των ονείρων, όπου η γλώσσα του χορού μιλάει πιο δυνατά από τις λέξεις.

Στις 7:30 μ.μ., ας ζωντανέψει η σκηνή με την αιθέρια χάρη των κορυφαίων σολίστ, πριμές και πρεμιέρες του κόσμου, από εμβληματικά θέατρα μπαλέτου. Προετοιμαστείτε για την πρώτη παράσταση σύγχρονων αριστουργημάτων από διακεκριμένους από το Εθνικό Μπαλέτο της Στουτγάρδης, το Θέατρο Μόντε Κάρλο, το Θέατρο Μπολσόι, το πρώην στούντιο Wayne McGregor και άλλα.

🎭 A Symphony of Emotions Unveiled: The Celebrity Ballet Gala Πρόγραμμα

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να γίνετε μέρος του παλμού του κόσμου του μπαλέτου και του χορού, να νιώσετε την παλλόμενη ενέργεια της δημιουργικότητας και του πάθους. Το Contemporary πρόγραμμα δεν είναι απλώς μια παράσταση. είναι ένα ταξίδι μέσα από την ταπετσαρία των ανθρώπινων συναισθημάτων που υφαίνουν οι πιο εξαιρετικοί καλλιτέχνες της εποχής μας. Γίνετε μάρτυρας των συγκλονιστικών στοχασμών για την ιστορία και την ανθρωπότητα, που επαναλαμβάνονται στις ζωηρές αποχρώσεις της σύγχρονης έκφρασης.

Τελευταία εισιτήρια! Ασφαλίστε τις θέσεις σας εδώ!

Γνωρίστε τους Μαέστρους: Η εκθαμβωτική μας σύνθεση καλλιτεχνών

Καθώς κάνετε αυτό το μαγευτικό ταξίδι, ετοιμαστείτε να αιχμαλωτιστείτε από την τέχνη των:

  • James Pett, πρώην χορευτής στο Studio Wayne McGregor, Pett | Clausen Clausen-Knight
  • Travis Clausen-Knight, Pett | Clausen-Knight Duet
  • Igor Tsvirko, Σολίστ του θεάτρου Μπολσόι
  • Kristina Kretova, Πρώτη σολίστ, Θέατρο Μπολσόι
  • Aleksandr Mogilev, χορογράφος, Χορός στο TNT
  • Victoria Ananyan, Σολίστ, Θέατρο Μόντε Κάρλο
  • Simone Tribuna, Σολίστ, Θέατρο Μόντε Κάρλο
  • Agnes Su, Σολίστ, Μπαλέτο Στουτγάρδης
  • Adhonay Soares, Σολίστ, Μπαλέτο Στουτγάρδης
  • Mathilde Froustey, Etoile, Μπαλέτο Μπορντό
  • Oleg Rogachev, Σολίστ, Μπαλέτο Μπορντό

Κάντε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας να σας μείνει αξέχαστη

Αυτό το γκαλά δεν είναι απλώς μια παράσταση. είναι μια εμπειρία, μια ευκαιρία να αγκαλιάσεις τη μαγεία της αγάπης και της τέχνης στην πιο αγνή της μορφή. Γίνετε μέρος μιας αποκλειστικής εκδήλωσης με ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που δεν έχει ξαναδεί η Κύπρος. Αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας τώρα, επιτρέποντάς σας να παρασυρθείτε από το πάθος και τη χάρη αυτών των εξαιρετικών καλλιτεχνών.

Αφήστε το Celebrity Ballet Gala: Contemporary να είναι ο καμβάς στον οποίο οι αναμνήσεις σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ζωγραφίζονται με πινελιές έμπνευσης και κομψότητας.

🎟Αγοράστε τα τελευταία εισιτήρια τώρα και Χορέψτε μέσα στη μαγεία!

Χορηγός επικοινωνίας: en.philenews.com

Gr 1080 1920

Σημείωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Με την παρουσία σας σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Celebrity Gala, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι ενδέχεται να ληφθούν φωτογραφίες ή/και βίντεο σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αυτές οι οπτικές ηχογραφήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς προώθησης και μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ιστότοπων, του έντυπου υλικού και άλλων δημοσιεύσεων. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://celebritygala.eu/privacy_policy

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS