GOING OUTΕκδηλώσειςTο κορυφαίο θεματικό «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι», έρχεται στο Nicosia Mall

Tο κορυφαίο θεματικό «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι», έρχεται στο Nicosia Mall

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι επισκέπτες από τις 8 Μαρτίου 2024 ως την 1η Απριλίου 20243, στο Nicosia Mall στην Κοκκινοτριμιθιά!

Μία νέα υπερπαραγωγή της Eksagon Exhibitions και των Dream Workers, το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», προσφέρει ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία.

Ο υπερήρωας, τα κατορθώματά του και οι συμβολισμοί τους αποτελούν τους άξονες σχεδιασμού και λειτουργίας του συγκεκριμένου μυθολογικού θεματικού πάρκου. Σε συνδυασμό με τη τρομερή Λερναία Ύδρα, το πανέμορφο Ελάφι με τα Χρυσά κέρατα, τον Ταύρο της Κρήτης, τα Άγρια Άλογα, τη λαμπερή ζώνη της Ιππολύτης, τον Κέρβερος και τους υπόλοιπους άθλους που παρουσιάζονται με τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργούν όλα μαζί το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!

Dsc08824

Έτσι μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν βιωματικά, σε ένα ανεπανάληπτο εκπαιδευτικό και διαδραστικό ταξίδι στην Ελληνική Μυθολογία και ανακαλύπτουν έναν προς έναν, όλους τους γνωστούς αλλά και άγνωστους μύθους, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής..

Το θεματικό πάρκο “Ηρακλής: οι 12 Άθλοι” είναι μια εμπειρία που τη ζεις κυριολεκτικά. Απενοχοποιεί την έννοια του Μουσείου ως κάτι βαρετό, καθώς συνδυάζει τη γνώση και την εκπαίδευση με ψυχαγωγικό τρόπο. Ένα πάρκο που στο λίγο διάστημα που θα μείνει στη Κύπρο πρέπει να το επισκεφτούμε όλοι.

Ir1

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ SFERA 96,8

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

Dsc08879 Dsc08861

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS