ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗAυτές οι 4 φθινοπωρινές τροφές είναι ιδανικές για τη δίαιτα που κάνεις

Aυτές οι 4 φθινοπωρινές τροφές είναι ιδανικές για τη δίαιτα που κάνεις

Tο φθινόπωρο συνήθως είναι η εποχή των αλλαγών και μία περίοδος που βάζουμε νέους στόχους. Αν ένας από τους δικούς σας στόχους είναι να ακολουθήσετε υγιεινή διατροφή ή να χάσετε βάρος, εμείς βρήκαμε κάποιες φθινοπωρινές τροφές που αξίζει να βάλετε στο πιάτο σας.

Λίγο η αλλαγή της θερμοκρασίας, λίγο οι βραδινές λιγούρες, βοηθούν στα παραπανίσια κιλά οπότε ένα πρόγραμμα διατροφής σίγουρα αυτή την περίοδο χρειάζεται. Αρχίστε από το να εντάξετε στη διατροφή σας τρεις τροφές που είναι εποχικές και μπορούν να σας χορτάσουν χωρίς πολλές θερμίδες, ενώ θα περιορίσουν και τις λιγούρες.

Μήλα

Το μήλο θεωρείται από τους διαιτολόγους ένα ιδανικό φρούτο για σνακ, αφού περιέχει φυτικές ίνες και λιγότερες από 100 θερμίδες. Έτσι μπορείτε να χορτάσετε και να ικανοποιήσετε και την επιθυμία για κάτι γλυκό.

Μπρόκολο

Μια μερίδα μπρόκολο περιέχει μόλις 30 θερμίδες και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Συνοδεύστε το φαγητό σας με μπρόκολο και φροντίστε να καταναλώσετε πρώτα τη σαλάτα και τα λαχανικά σας ώστε να χορτάσετε και να καταναλώσετε λιγότερες θερμίδες.

Κολοκύθα

Η κολοκύθα περιέχει βιταμίνη A και C και πολύ λίγες θερμίδες. Η γλυκιά της γεύση είναι ιδανική για σούπες, για πίτες αλλά και γλυκά, αρκεί όταν κάνετε δίαιτα να προσέχετε τη ζάχαρη που προσθέτετε στις συνταγές με κολοκύθα.

Μανταρίνια

Είναι ιδανική πηγή διαλυτών ινών, βιταμίνης C και πολλών άλλων αντιοξειδωτικών. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το μαγικό φρούτο έχει ουσίες (φυτικές ίνες, βιταμίνη C) που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα της ινσουλίνης. Τα χαμηλά επίπεδα της ινσουλίνης σημαίνουν ότι το σώμα σου μπορεί να χρησιμοποιήσει πιο αποτελεσματικά την τροφή για ενέργεια και να μην την αποθηκεύσει ως λίπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS