ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗDetox Monday! Με αυτά τα tips θα αναζωογονήσεις το σώμα σου μετά...

Detox Monday! Με αυτά τα tips θα αναζωογονήσεις το σώμα σου μετά τις διακοπές

Δευτέρά, επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια για τους περισσότερους άρα επιστροφή στην κανονικότητα και την καθημερινότητα που είχαμε. Το φθινόπωρο δεν είναι και πολύ μακριά και κάπως έτσι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε μια νέα σεζόν. Τι είναι όμως αυτό που χρειαζόμαστε μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές;

Λίγη αποτοξίνωση. Ήρθε η ώρα να αναζωογονήσεις το σώμα σου, και μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μερικούς απλούς τρόπους.

Περιόρισε το αλκοόλ: Καλά είναι τα κοκτέιλ που απολαμβάναμε στις διακοπές, τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στη φυσική σου ροή, άρα να περιορίσεις την κατανάλωση αλκοόλ. Η μείωση ή η αποχή εντελώς από το αλκοόλ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτοξινώσεις το σώμα σου.

Περισσότερος ύπνος: Αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του σώματος και γενικότερα του οργανισμού σου. Ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος επιτρέπει στον εγκέφαλό σου να αναδιοργανωθεί και να επαναφορτιστεί.

Μείωσε την ζάχαρη: Ο ιδανικός τρόπος για να μειώσεις την πρόσληψη αυτών των τροφίμων είναι να μην τα έχεις στο σπίτι σου. Όσο δεν βρίσκονται στα ντουλάπια σου, δεν υπάρχει φόβος να επηρεαστείς.

Όχι στο αλάτι: Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού μπορεί να προκαλέσει στο σώμα σου να διατηρήσει την υπερβολική ποσότητα υγρών, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν έχεις θέμα με τα νεφρά ή το συκώτι σου.

Μπόλικο νερό: Η αύξηση της πρόσληψης νερού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διώξεις την περίσσεια ποσότητα υγρών από το σώμα σου που έχει δημιουργηθεί από την υπερβολική κατανάλωση αλατιού, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS