GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗΤο πρωινό της Martha Hunt θα σε κρατά πάντα σε φόρμα

Το πρωινό της Martha Hunt θα σε κρατά πάντα σε φόρμα

Eίναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και διαθέτει ένα κορμί το οποίο είναι αξιοζήλευτο απ’ όλους! Η Martha Hunt, φροντίζει να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα χωρίς ωστόσο να ζορίζει τον οργανισμό της, κάτι που πολλές γυνάικες στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν “υπέροχο σώμα”, το κάνουν με αποτέλεσμα ο οργανισμός τους να εμφανίζει άλλα προβλήματα, όπως θέματα υγείας. 

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, ότι ποτέ δεν είχε ως στόχο της να αποκτήσει απλά ένα αδύνατο σώμα, αλλά αντιθέτως να αποτελεί πρότυπο για ένα υγιές, θηλυκό γυναικείο κορμί. Όπως έχει πει σχετικά:

«Δε χρειάζεται να το σκέφτεστε υπερβολικά. Θέλετε να παραμείνετε ο εαυτός σας, αλλά θέλετε ταυτόχρονα και να βγάλετε την καλύτερή του εκδοχή!

View this post on Instagram

rawr

A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on

Η ίδια γυμνάζεται έντονα, τρώει υγιεινά αλλά ποτέ δεν υπερβάλει. Φτάνει πάντα μέχρι στο σημείο που αντέχει ο οργανισμός της, για να μην τον εξουθενώνει.

Το διάσημο μοντέλο φροντίζει καθημερινά να προσέχει την διατροφή της χωρίς όμως να καταπιέζεται. Ένα από τα πράγματα που κάνουν την διατροφή της να ξεχωρίζει είναι το πρωινό της, όπου επιλέγει να πίνει ένα matcha τσάι αναμειγμένο με γάλα αμυγδάλου.

Είναι ένας συνδυασμός που την κρατάει αρκετά χορτάτη, ενώ κάνει την τέλεια αποτοξίνωση στον οργανισμό της.

View this post on Instagram

🌹

A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS