ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣΚλεισμένοι στο σπίτι ; Μη το βάζετε κάτω!

Κλεισμένοι στο σπίτι ; Μη το βάζετε κάτω!

Οι μέρες που ζούμε μέσα στο σπίτι μας κλεισμένοι είναι δύσκολες,διότι δεν μπορεί να βγούμε έξω να δούμε τους φίλους μας,τους γονείς μας ή το ταίρι μας.

Σε περίπτωση όμως που έχεις χωρίσει πρόσφατα και σε πνίγει αυτή η κλεισούρα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου.

  1. Πέτα ότι σου θυμίζει εκείνον,block & delete από όλα τα social media ώστε να μην μπαίνεις σε πειρασμούς
  2. Φτιάξε το σπίτι σου κάνοντας διαφορετικές διακοσμήσεις,πετώντας ρούχα που δε τα φοράς ή απλά τα μαζεύεις και τα δωρίζεις μόλις βγούμε από αυτή την καραντίνα
  3. Πειραματίσου στη μαγειρική ώστε να δεις αν σου αρέσει σαν χόμπι αυτή η ασχολία
  4. Διάβασε ένα βιβλίο ή δες μια σειρά ή μπορείς να κάνεις γυμναστική στο σπίτι αν είσαι φαν
  5. Μίλα στο τηλέφωνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα
    Οι χωρισμοί δεν θέλουν κλεισούρα και ταβανοθεραπεία όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να προσέξεις εσένα και τους γύρω σου.

Μη στεναχωριέσαι όμως αν χώρισες τώρα που είσαι στο σπίτι μπορείς να αναθεωρήσεις πολλά,να κάνεις έναν διάλογο με τον εαυτό σου και να δεις αλλά και να μάθεις από τα λάθη σου.

Κάνε μια λίστα με τα θέλω σου,αλλά και με τα κατά και τα υπέρ του πρώην σου και δες τελικά αν ήταν ο σωστός ή ο ακατάλληλος για σένα.

Όσο για τα θέλω σου καιρός να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις!

Να χαμογελάς γιατί το αξίζεις ακόμα και τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη και όσο για τον πρώην σου προχώρα τη ζωή σου παρακάτω.

Τίνα Α.Μιχαηλίδου 
Relationship Blogger 
https://www.tinamichaelidou.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS