ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣMόλις χώρισες; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις εύκολα

Mόλις χώρισες; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις εύκολα

Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Σίγουρα όλοι ξέρουμε πως είναι να χωρίζεις και τα πάντα μα τα πάντα να σου θυμίζουν αυτόν/αυτήν. Κάποια άτομα μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν καταστάσεις όμως κάποια άλλα όχι και τόσο εύκολα. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι όλοι ίδιοι. Ωστόσο ορισμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις, ίσως σε βοηθήσουν για να ξεπεράσεις κάποια στάδια πιο εύκολα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μην δείξεις απελπισμένη: Τα βασικά μηνύματα που πρέπει να στείλεις

Προτού όμως αρχίσεις να διαβάζεις τα παρακάτω σιγουρέψου ότι είσαι στο σωστό άρθρο, γιατί εμείς δεν θα σου πούμε πώς να τον γυρίσεις πίσω αλλά πώς να τον ξεπεράσεις γρήγορα και εύκολα. Εάν πραγματικά αυτό θέλεις, τότε άρχισε να διαβάζεις!

Διαβάστε επίσης: Ψάχνεις αφορμή να στείλεις στον πρώην σου; Τώρα είναι η στιγμή σου

Βήμα 1ο: Για αρχή, πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου, το σώμα σου αλλά και το πνεύμα σου, γιατί μόνο έτσι θα καθαρίσεις το μέσα σου και θα είσαι έτοιμη με το πέρασμα του χρόνου να υποδεχθείς κάτι καινούργιο. Ένας τρόπος να το κάνεις αυτό είναι ο διαλογισμός, κάποιος ψυχολόγος, ή ακόμη και να μιλήσεις με φίλους όσες φορές το έχεις ανάγκης. Επίσης μπορείς να αρχίσεις να γυμνάζεσαι περισσότερο!

Βήμα 2ο: Καλό έιναι να αρχίσεις σιγά σιγά να διαγράφεις καθετί που σου τον θυμίζει. Φωτογραγίες, αντικείμενα που θέλεις να πετάξεις ή αν όχι αυτό, φύλαξε τα σε ένα κουτάκι και βάλε τα κάπου που δεν θα έχεις εύκολα πρόσβαση. Γενικότερα, κρύψε όλα όσα σου τον θυμίζουν.

Βήμα 3ο: Ένας άλλος τρόπος είναι να μην μένεις πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Εντάξει, δεν λέμε να βγαίνεις κάθε βράδυ αλλά δοκίμασε να το κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς, ακόμα και αν πονά και δεν μπορείς να κουνηθείς. Σίγουρα η απομόνωση δεν είναι τρόπος να ξεπεράσεις καταστάσεις και μην ξεχνάς ότι έχεις φίλους που νοιάζονται για σένα! Πάρε λίγο χρόνο μόνη σου, αλλά όχι για πολύ φιλενάδα.

Βήμα 4ο: Άρχισε να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου! Για παράδειγμα μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου ένα χρώμα που πάντα ήθελες, ή να τα κόψεις σε σχήμα που δεν τα είχες ποτε. Κάθε αλλαγή, βοηθά!

Βήμα 5ο: Φρόντισε τον εαυτό σου και σώμα σου. Μια αλλαγή με την βοήθεια λίγης γυμναστικής αλλά και διατροφής είναι ικανά να σε σε βοηθήσουν ώστε να καταλάβεις πιο νωρίς ότι αλλάζεις και είσαι σε καλύτερη διάθεση από όταν ήσουν μαζί του. Δημιούργησε βήμα βήμα μια καλύτερη version του εαυτού σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS