GOOD LIFEΣΠΙΤΙΑυτές οι κρεμάστρες είναι τόσο χρήσιμες και θα αναβαθμίσουν τον χώρο σου

Αυτές οι κρεμάστρες είναι τόσο χρήσιμες και θα αναβαθμίσουν τον χώρο σου

Aναβάθμισε έναν χώρο του σπιτιού σου, ή το υπνοδωμάτιό σου με αυτή την υπέροχη ιδέα!

Μήπως δεν έχεις αρκετές ντουλάπες με αποτέλεσμα να μένουν όλα σου τα ρούχα πεταμένα πάνω στο κρεβάτι και τις πολυθρόνες; Bρήκαμε για σένα μία υπέροχη λύση που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάπως τα ρούχα και τα παπούτσια σου, αλλά θα σου αναβαθμίσει και τον χώρο σου. 

Έχεις ακούσει για τις ανοιχτές κρεμάστες; Yπάρχουν διάφορα μεγέθη, στυλ και χρώματα, ανάλογα με το πόσα κομμάτια θέλετε να βάζετε σε αυτές. Είναι ένας καλός τρόπος να φαίνονται τακτοποιημένα τα ρούχα σας παρά το ότι θα είναι εκτεθειμένα.

Υπάρχουν σε μορφή stand, κάποιες μετακινούνται με ροδάκια και άλλες μπορούν να προστεθούν στον τοίχο. Πάντως αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να έχετε μόνο  ρούχα που φοράτε τη συγκεκριμένη εποχή. 

Εντάσσονται εύκολα στο υπνοδωμάτιο και υπάρχουν στην αγορά αρκετά οικονομικές προτάσεις, ενώ προσθέτουν χαρακτήρα στον χώρο σας. Αρκετοί μάλιστα το επιλέγουν και ως διακοσμητικά!

Πολλές από αυτές διαθέτουν κάτω και χώρο για να οργανώσετε τα παπούτσια ή όποια άλλα αντικείμενα επιθυμείτε, όπως π.χ τσάντες, καπέλα.

Σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι, η επιλογή να εντάξετε μια ανοιχτή κρεμάστρα στο υπνοδωμάτιο έχει μεγάλο νόημα. Επειδή πολλοί χρειάζονται παρωδικά έναν προσωπικό χώρο, η αγορά μιας μεγάλης ντουλάπας ή συρταριέρας, ίσως και να μην είχε ιδιαίτερο νόημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS