GOOD LIFEΣΠΙΤΙDo it like Bieber! Η Hailey μας ξεναγεί μέσα στην εντυπωσιακή και...

Do it like Bieber! Η Hailey μας ξεναγεί μέσα στην εντυπωσιακή και μίνιμαλ κουζίνα τους

Το στοιχείο που πρωταγωνιστεί στην κουζίνα της Hailey Bieber.

Οι αγαπημένοι μας celebrities εκτός από την έμπνευση που μας δίνουν με τα glam looks τους και τις διάφορες τάσεις που δημιουργούν, μας βάζουν συχνά και μέσα στα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης: Το beauty hack για τα χείλη από την Hailey Bieber που αξίζει να αντιγράψεις

Οπότε εμείς που αγαπάμε και το interior design φυσικά λατρεύουμε να ρίχνουμε κλεφτές ματιές μέσα στους προσωπικούς τους χώρους, ώστε να βλέπουμε το γούστο που έχουν και εκεί, εκτός από τις εμφανίσεις τους.

Κάπως έτσι επίσης καταλαβαίνουμε ποιο είναι το στυλ και η αισθητική τους, ποια χρώματα αγαπούν και κλέβουμε ιδέες που ίσως μπορούμε κι εμείς να υιοθετήσουμε στους δικούς μας χώρους.

Διαβάστε επίσης: Hailey Bieber: Έκανε leather effect στα νύχια και έγινε viral στο Tik Tok

Η Hailey Bieber λοιπόν αυτή τη φορά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube ένα βίντεο, στο οποίο μας καλωσορίζει και μας ξεναγεί στην κουζίνα του σπιτιού της μέσα από ένα βίντεο τριών λεπτών.

Στον συγκεκριμένο χώρο βλέπουμε ότι πρωταγωνιστεί το μάρμαρο αφού όλα είναι φτιαγμένα από αυτό.«Μου αρέσει πάρα πολύ το μάρμαρο που έχουμε σε όλη την κουζίνα. Είναι πολύ trendy άλλωστε», αναφέρει κάποια στιγμή το διάσημο μοντέλο και συνεχίζει:

«Ασχολήθηκα πολύ με το σχεδιασμό και την διακόσμηση όλου του σπιτιού, αλλά ιδιαίτερα της κουζίνας, μιας και είναι ένας χώρος στον οποίο όλοι περνάμε πολύ χρόνο».

Εξάλλου το μάρμαρο είναι μια διαχρονική επιλογή αφού από πάντα ήταν στη μόδα. Χαρίζει μια minimal διάθεσή και κομψότητα ενώ είναι ένα στοιχείο μέσα στο σπίτι που αποπνέει αυτή την πολυτέλεια. Δεν είναι και τυχαιο που σχεδόν κάθε χρόνο βρίσκεται ανάμεσα στο κορυφαία deco trends.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε διάφορες ιδέες για κουζίνα με μάρμαρο, που θα μπορούσατε να αντιγράψετε και να το κάνετε όπως τους Bieber:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS