GOOD LIFEΣΠΙΤΙTik Tok: Ιδέες για να φέρεις την άνοιξη στο σπίτι σου με...

Tik Tok: Ιδέες για να φέρεις την άνοιξη στο σπίτι σου με απλούς τρόπους

Υπάρχουν τρόποι να φέρετε την άνοιξη στον χώρο σας απλά και οικονομικά.

Αν λοιπόν επιθυμείς να διακοσμήσεις κατάλληλα το σπίτι σου για την ανοιξιάτικη σεζόν η οποία πλησιάζει, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το καταφέρεις με απλά βήματα.

Αν δεν θέλεις τα διαχρονικά, φλοράλ μοτίβα και προτιμάς πιο μίνιμαλ καταστάσεις τότε τα πιο κάτω βιντεάκια που εντοπίσαμε στο Tik Tok είναι για σένα.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προετοιμάσετε τον χώρο σας για μια νέα σεζόν είναι η αλλαγή στις μυρωδιές. Μια καλή επιλογή είναι να ανανεώστε τα αρωματικά κεριά σας και να προτιμήσετε μυρωδιές που θυμίζουν κάτι από άνοιξη.

Ανταλλάξτε τα θερμά και cozy αρώματα του χειμώνα με αρωματικά κεριά από εσπεριδοειδή, λουλούδια και δροσερά στοιχεία.

Αν θέλετε να φέρετε την άνοιξη και στην κρεβατοκάμαρά σας τότε παίξτε με σεντόνια και μαξιλάρια, ή και λεπτομέρειες στα κομοδίνα σας.

Ανοιχτόχρωμους και παστέλ τόνους για πιο φωτεινό αποτέλεσμα θα δώσουν επίσης τις πινελιές που θέλετε.

Ψάθινα στοιχεία είναι εδώ και χρόνια κορυφαία deco trends. Ο λόγος για τα μεγάλα ψάθινα καλάθια που συνδυάζονται εύκολα σε χώρους με διαφορετικά στιλ και ενσωματώνονται κομψά στις άδειες γωνίες του σπιτιού σας.

Όσον αφορά τα λουλούδια σε διάφορα σημεία του σπιτιού, καλύτερο θα ήταν να επιλέξετε αληθινά εκτός κι αν δεν το έχετε και τόσο με την περιποίησή τους.

@popsofcolorhome

Spring Bedroom Inspo. Items in my LTK Shop in bio #bedroomdesign #bedroominspo #springhomedecor #springdecor #homestylingtips

♬ Vintage – Cōrt

@anya_gc_elegancy

#springstyle #springstyling #springdecor #springdecorating #homedecor #tvstanddecor #tvstandstyling

♬ A warm piano instrumental ballad(808701) – NOPPO MUSIC

@allisonbickerstaff

let’s decorate for spring 🌸🍋🧺🪴

♬ Sweet to Me – Summer Salt

@alyssasheil

the rug made the BIGGEST difference 🤌🏻 im obsessed! everything is linked on my ama zon #amazonkitchenfinds #amazonhomefinds2024 #amazonspringdecor #amazonkitchenmusthaves #kitchenrefresh #decoratingmykitchen

♬ née-nah – 21 Savage & Travis Scott & Metro Boomin

@malloryhudsonxo

Easy spring bedroom decor ideas!🌸 #springdecor #springhomedecor #springdecorideas #springbedroomdecor #bedroomdecorideas

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS