GOOD LIFEΥΓΕΙΑGwyneth Paltrow: Μάθαμε το μυστικό της για να καταπολεμά την κυτταρίτιδα

Gwyneth Paltrow: Μάθαμε το μυστικό της για να καταπολεμά την κυτταρίτιδα

Είναι μια ηθοποιός που πάντα πρόσεχε την σιλουέτα της και φρόντιζε το σώμα της να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Μάλιστα εκτός από την υποκριτική για όσους δεν το γνωρίζουν ασχολείται και με την διατροφή, αφού είναι επιτυχημένη συγγραφέας μαγειρικής. 

‘Ετσι ένας συνδυασμός σωστής διατροφής και γυμναστικής τη βοηθάει να διατηρεί το καλίγραμμο σώμα της, ενώ η personal trainer της αποκάλυψε και πώς η ηθοποιός καταφέρνει να καταπολεμά την κυτταρίτιδια.

Ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί πολλές γυναίκες οι οποίες δεν θέλουν να βλέπουν στο σώμα τους ατέλειες. Αν και μέσα από αυτή την ιστοσελίδα τονίζουμε πολλές φορές πώς πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι, με κάθε ατέλεια, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν φροντίζουμε για το καλό της υγείας μας.

Διαβάστε εδώ: Αυτός ο λογαριασμός στο instagram θα σε εμπνεύσει για να αγαπήσεις τις ατέλειες στο σώμα σου!

Σύμφωνα με το US Weekly, η personal trainer της ηθοποιού δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη δύο foam-roller exercises, οι οποίες έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα. Το foam rolling γίνεται με έναν κύλινδρο φτιαγμένο από σφουγγάρι, που ωστόσο είναι αρκετά σκληρός.

Η πρώτη στοχεύει στο πίσω μέρος των γλουτών, όπου κάθεστε πάνω του και πηγαίνετε μια μπροστά μια πίσω για 10-15 λεπτά, δημιουργώντας τριβή ανάμεσα στο foam roller και τους γλουτούς που εμφανίζουν κυτταρίτιδα.

Η άλλη επικεντρώνεται στην εσωτερική τους πλευρά, όπου κάθεστε πάλι πάνω του και φέρνετε το δεξί πόδι πάνω από το άλλο σαν να έχετε σταυροπόδι, ενώ στηρίζεστε πίσω με τα χέρια. Εκπνέετε καθώς πηγαίνετε προς τα πάνω και εισπνέετε καθώς κατεβαίνετε πιέζοντας το foam roller. Και οι δύο ασκήσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται 5 φορές την εβδομάδα, εάν θέλετε να δει γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS