ΜΟΔΑΆντρεα Κυριάκου - Μαρία Κορτζιά: Το street style τους στους δρόμους των...

Άντρεα Κυριάκου – Μαρία Κορτζιά: Το street style τους στους δρόμους των Βρυξελλών

Βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους,  Γιώργο Μερκή και Πιέρο Σωτηρίου, στον αποψινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Ο λόγος για τις δυο wags  Άντρεα Κυριάκου και Μαρία Κορτζιά.

Τα δύο όμορφα μοντέλα γνωρίζουν τους κανόνες της μόδας και εντυπωσιάζουν κάθε φορά με τις στιλιστικές επιλογές τους. Όπως φαίνεται, το ταξιδιωτικό σακίδιό τους κρύβει μοναδικά κομμάτια τα οποία ξέρουν να αναδεικνύουν με φινέτσα στον φωτογραφικό φακό.

Διατηρώντας κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, όπως το διαχρονικό jean και τα άνετα αθηλτικά παπούτσια, πρόσθεσαν μοντέρνα αξεσουάρ και απογείωσαν το στιλ τους.

Κρατώντας μια μικρή τσάντα που χωράει όμως τα απαραίτητα αντικείμενα για το ταξίδι της, η Άντρεα Κυριάκου έδωσε μια κομψή πινελιά στο outfit της.

Το απλό sportive σύνολο της Μαρίας Κορτζιά έρχεται να ολοκληρώσει το leopard jacket της. Ένα κομμάτι το οποίο αναδείχθηκε πολύ στο street style, αφού κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα και παράλληλα προστατεύει από το κρύο.

Δείτε το street style των δύο γνωστών Κυπρίων στους δρόμους των Βρυξελλών:

Άντρεα Κυριάκου

Μαρία Κορτζιά

View this post on Instagram

🇧🇪❤️

A post shared by Maria Kortzia Soteriou (@mariakortzia) on

https://like.philenews.com/antrea-kyriakou-ke-maria-kortzia-stis-vryxelles-gia-ton-agona-tou-apoel-fotografies-apo-to-aerodromio/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS