ΜΟΔΑΔούκισσα Νομικού: Ποια είναι τα σωστά νυφικά παπούτσια; (εικόνες)

Δούκισσα Νομικού: Ποια είναι τα σωστά νυφικά παπούτσια; (εικόνες)

Το περασμένο καλοκαίρι η Δούκισσα Νομικού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο γάμος της ήταν ονειρεμένος και το νυφικό της παραμυθένιο, όπως ακριβώς το ονειρευόταν από μικρή. Τα πριγκιπικά γοβάκια της συμπλήρωναν αρμονικά το λευκό σύνολό της, αφού έκανε τη σωστή επιλογή για εκείνη τη μέρα ώστε να είναι κομψά και συνάμα άνετα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο μωρό της

Λίγους μήνες μετά είναι σε θέση να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές στις μέλλουσες νυφούλες για τη σωστή επιλογή παπουτσιών για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Μέσα από το προσωπικό της blog, dutchesss.daily, προτείνει νυφικά παπούτσια που είναι εντυπωσιακά και βολικά.

«Αν παντρεύεσαι φέτος και έχεις ήδη βρει το τέλειο νυφικό τότε ήρθε η ώρα να σκεφτείς και το παπούτσι. Ποια είναι όμως τα πιο άβολα και, στον αντίποδα, τα πιο άνετα νυφικά παπούτσια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τους γονείς της Δούκισσας Νομικού ψωνίζουν μωρουδιακά για το εγγονάκι τους

Μπορεί οι 12ποντες γόβες με λεπτό τακούνι να είναι μια από τις πιο glam επιλογές σου, όμως αυτή η γραμμή παπουτσιού ασκεί μεγάλη πίεση στο μπροστινό μέρος του ποδιού και παράλληλα είναι στενή στο σημείο των δαχτύλων, με αποτέλεσμα σχετικά σύντομα το παπούτσι να γίνεται αφόρητο για το πόδι. Αν λοιπόν δεν θέλεις να αλλάξεις παπούτσι αμέσως μετά το μυστήριο, είναι καλύτερα να το αποφύγεις. Τι να φορέσεις αντί για αυτό:»

Πέδιλα, που αφήνουν τα δάχτυλα ελεύθερα και δένουν στον αστράγαλο, κρατώντας σταθερό το πόδι.
Φρόντισε ωστόσο τα λουράκια να είναι μαλακά και να μην σε πιέζουν πουθενά, διαφορετικά, μετά από λίγες ώρες ορθοστασίας και χορού, τα πόδια σου θα πρηστούν και είναι σίγουρο πως τα λουράκια θα σε χτυπήσουν.
Τακούνια με ύψος μέχρι 8,5 εκατοστά.
Aυτό είναι το όριο πάνω από το οποίο συνήθως το παπούτσι γίνεται πολύ άβολο και επίπονο.
Block heels.
Όσο μεγαλύτερη η επιφάνεια του πατήματος και του τακουνιού τόσο πιο άνετο θα είναι το παπούτσι για περισσότερες ώρες.
Ειδικά αν ο γάμος γίνεται καλοκαίρι, σε νησί, τότε τα flat σανδάλια είναι ιδανικά για να δώσουν ένα boho στυλ στο νυφικό look σου.
Ακόμα όμως και για ένα γάμο πολύ μακριά από την ανέμελη φύση της παραλίας, μπορείς να βρεις υπέροχα flat σχέδια που θα είναι πολύ κομψά αλλά και άνετα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS