ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΕυριπίδου και Τσιμτσιλή με το ίδιο φόρεμα! - Πώς τις βαθμολογούμε; (εικόνες)

Ευριπίδου και Τσιμτσιλή με το ίδιο φόρεμα! – Πώς τις βαθμολογούμε; (εικόνες)

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Και οι δυο παρουσιάστριες μάς κρατάνε συντροφιά καθημερινά μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Κάθε τους εμφάνιση είναι εντυπωσιακή, καθώς παρουσιάζουν φινετσάτα σύνολα βγαλμένα από τις σελίδες περιοδικών μόδας.

Κατά σύμπτωση, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξαν από την πλούσια γκαρνταρόμπα τους να φορέσουν το ίδιο φόρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ονησιφόρου και Ελένη Μενεγάκη με το ίδιο φόρεμα – Ποια το φόρεσε καλύτερα; (εικόνες)

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι στιλιστικές τους προτιμήσεις ταυτίστηκαν, καθώς τις έχουμε δει ξανά να κάνουν την ίδια επιλογή με άλλο φόρεμα.

Όπως βλέπουμε στις δυο πρώτες αναρτήσεις η Κωνσταντίνα και η Σταματίνα φοράνε το ίδιο wrap dress με μαύρη ζώνη στη μέση. Ωστόσο η Κύπρια παρουσιάστρια το συνδύασε με over the knee μπότες, ενώ η παρουσιάστρια του «Happy Day» προτίμησε ψηλότακουνα πέδιλα που άφηναν τα πόδια της ακάλυπτα.

(Κωνσταντίνα Ευριπίδου: 7/10, Σταματίνα Τσιμτσιλή: 9/10)

Στις παρακάτω εικόνες οι δυο τους επέλεξαν ένα καρό φόρεμα με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και για άλλη μια φορά συμπλήρωσαν το σύνολο με διαφορετικό στιλ στα παπούτσια. Η Κωνσταντίνα φόρεσε μαύρα πέδιλα δημιουργώντας ένα επίσημο σύνολο ενώ η Σταματίνα με μαύρα ankle booties δημιούργησε ένα casul outfit.

(Κωνσταντίνα Ευριπίδου: 6/10, Σταματίνα Τσιμτσιλή: 9/10)

https://www.instagram.com/p/BdAYedEHrWC/?hl=en&taken-by=con_ev

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS