ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ chic εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας στη μεγάλη γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας

Η chic εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας στη μεγάλη γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας

Την ανερχόμενη εστιατορική σκηνή αλλά και την ολοένα και πιο καλή δουλειά που γίνεται στη χώρα μας κατέδειξαν τα γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023», που απονεμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, από το Αθηνόραμα και τον Φιλελεύθερο, σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Four Seasons» της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου: Οι πρώτες εικόνες από την μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας στο Four Seasons!

Παρόντες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, των τεχνών και των γραμμάτων, των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και, φυσικά, των βραβευμένων.

Εκεί ήταν φυσικά και η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την στυλιστική της επιλογή για την λαμπερή βραδιά.

Διαβάστε επίσης: Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου: Στιγμιότυπα από το Dîner De Gala και τους λαμπερούς καλεσμένους

Συγκεκριμένα επέλεξε για την περίσταση ένα total black βελούδο κοστούμι ιδανικό για την εποχή,  wavy hair look και μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις. Όμορφη πινελιά ήταν τα σκουλαρίκια που επέλεξε αλλά και η μαύρη δερμάτινη τσάντα, ένας ωραίος συνδυασμός με υφές. Ολοκλήρωσε το look με μαύρη γόβα.

Tony0256

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS