ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWS#BEanICON: Η νέα καμπάνια της Mango ελευθερώνει το στυλ σου!

#BEanICON: Η νέα καμπάνια της Mango ελευθερώνει το στυλ σου!

#BEanICON: Η νέα καμπάνια της Mango σε ενθαρρύνει να είσαι ο εαυτός σου και να υποστηρίζεις το προσωπικό σου στυλ

Για τη νέα της καμπάνια #BEanICON, η Mango ενώνει τις δυνάμεις της με έξι ταλαντούχους ανθρώπους, fashion icons, influencers και δημιουργούς, οι οποίοι ξεχωρίζουν για το προσωπικό τους στυλ. Με αυτό τον τρόπο το brand θέλει να υπογραμμίσει την αξία της προσωπικότητας.

Ο φωτογράφος Dan Martensen «αιχμαλωτίζει» μέσα από το φακό του, τους Jeanne Damas, Veronika Heilbrunner, Pernille Teisbaek, André Saraiva, Justin O’Shea και Shuhei Nishiguchi σε οικείες στιγμές τους και σε πόλεις όπως Λονδίνο, Τόκιο, Κοπεγχάγη και Παρίσι, με σύνολα από τη συλλογή Mango Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019. Το αποτέλεσμα είναι μία καμπάνια που επιβεβαιώνει ότι κάθε στυλ έχει τη δική του θέση σε έναν κόσμο χωρίς όρια. Ο διάσημος φωτογράφος επέλεξε να φωτογραφήσει τις έξι αυτές προσωπικότητες στις γενέτειρες πόλεις τους, ώστε να αποκαλύψει το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν, τις ζωές, αλλά και από πού αντλούν τις πηγές έμπνευσής τους.

H Jeanne Damas, η Veronika Heilbrunner και η Pernille Teisbaek, είναι οι τρεις γυναίκες που εμφανίζονται στην καμπάνια και με το δικό τους αλάνθαστο, αλλά πολύ διαφορετικό στυλ, παρουσιάζουν τις τάσεις της τρέχουσας σεζόν ποζάροντας στις πόλεις από τις οποίες κατάγονται.

Η Jeanne, η οποία έχει συνεργαστεί με την Mango σε διάφορες καμπάνιες, βγάζει στην επιφάνεια το Παρίσι που «ζει» μέσα της, με ένα πολύ κομψό στυλ που προσθέτει έναν εξεζητημένο αέρα στα φθινοπωρινά σύνολα.

Η Veronika, ένα από τα #Mangogirls για πολλές σεζόν τώρα, προτείνει συνδυασμούς για όλες τις ώρες της ημέρας που ξαφνιάζουν, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι κανόνες της μόδας είναι εκεί για να σπάνε.

Και φυσικά, το στιλιστικό στοίχημα είναι σίγουρα κερδισμένο με το καθημερινό ντύσιμο της Pernille, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Σκανδιναβικό μινιμαλισμό!

Για την ανδρική συλλογή, τρία παγκόσμια icons αποδεικνύουν ότι όλοι οι συνδυασμοί είναι πιθανοί. Ο graffiti artist André Saraiva, ο οποίος συνεργάζεται με την Mango Man μέσα από την capsule συλλογή André x Mango, ορίζεται από μία μίξη διαφορετικών στυλ. O αντισυμβατικός σχεδιαστής και σύντροφος της Veronika Heilbrunner, Justin O’Shea, μας δείχνει πώς μπορούμε να κάνουμε ένα ανδρικό business look να μην μοιάζει καθόλου βαρετό, ενώ ο fashion director Shuhei Nishiguchi, γνωστός για το street style του, μεταφράζει τις γνώσεις του για τη μόδα σε ένα σύγχρονο όραμα της ανδρικής γκαρνταρόμπας!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS