ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSCalvin Klein: 4 basic κομμάτια που μπορούν να σου χαρίσουν γιορτινές εμφανίσεις

Calvin Klein: 4 basic κομμάτια που μπορούν να σου χαρίσουν γιορτινές εμφανίσεις

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τις γιορτές κι αν ακόμη δεν έχεις προετοιμάσει τα γιορτινά σου outfits, σου διαλέξαμε μερικά πρακτικά κομμάτια από την νέα συλλογή Calvin Klein που θα σου χαρίσουν κομψές εμφανίσεις, όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.

Κάνοντας σωστό styling στα πιο κάτω διαχρονικά κομμάτια μπορείς να πετύχεις τα glam looks που θες αυτές τις γιορτές.

Κόκκινο πλεκτό φόρεμα

Το κόκκινο έχει την τιμητική του τα Χριστούγεννα και ο καλύτερος τρόπος για να το φορέσεις είναι το Calvin Klein, μίνι κόκκινο φόρεμα.

Styling Tip: Για μια πιο glam εμφάνιση, συνδύασε το με ψηλά μποτάκια και ένα ζευγάρι glittery σκουλαρίκια.

Image

Μίνι δερμάτινη φούστα

Ταιριάζει σχεδόν με όλα όσα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και αρκεί μόνο ένα μαύρο πουκάμισο και μποτάκια για να πετύχεις ένα γιορτινό look

Image 1

Jeans
Μπορεί να μην σκέφτηκες ποτέ ότι ένα jean ή μια μινι denim φούστα Calvin Klein, μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα γιορτινό look. Aν συνδυάσεις λοιπόν τα denim κομμάτια σου, με ένα sequinned top και ψηλά πέδιλα θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Faf01d45 46ec 4a23 A729 4cfa2ffdb20f

Μαύρο ζιβάγκο

Με τον ίδιο τρόπο που μπορείς να χρησιμοποιείς το jeans σου για να δημιουργήσεις ένα γιορτινό look, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το μαύρο ζιβάγκο. Συνδύασε το με μια εντυπωσιακή φούστα ή με την leather Calvin Klein φούστα για ένα total black look.

D9272761 99bb 4f3c Abab 3289a08d0df3

Info: Η χειμερινή συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS