ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΌταν η Tommy Jeans έχει κέφια…

Όταν η Tommy Jeans έχει κέφια…

Η σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας, αφού δίνει πολλά περιθώρια να παίξουμε με το ντύσιμό μας, να πειραματιστούμε και να αναδείξουμε την πολύπλευρη προσωπικότητά μας. Από το strict ντύσιμο, στη cool relaxed-oversized προσέγγιση, σε μια πιο girly διάθεση, μέχρι τη mix-and-match αισθητική… όλα επιτρέπονται φτάνει να είμαστε εμείς άνετες με τις επιλογές μας και νιώθουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να έχουμε για να υποστηρίξουμε το outfit που έχουμε δημιουργήσει! Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από ανανέωση διάθεσης, συνηθειών, προγράμματος… αλλά και γκαρνταρόμπας.

Κάνοντας μια αναγνώριση των τάσεων της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι, εντυπωσιαστήκαμε από τα κομμάτια της νέας SS22 Tommy Jeans συλλογής με τίτλο Sunset Tribe, η οποία μας ταξιδεύει στη Χαβάη με τις surf επιρροές που «παντρεύονται» με το κολλεγιακό DNA. Εμπνευσμένη από το preppy style της δυτικής ακτής, η συλλογή ξεκινάει με τροπικές χρωματικές παλέτες και στη συνέχεια αποκτά μία πιο beachy preppy και χαλαρή αισθητική, ενώ παράλληλα παίζει με τα πιο ελαφριά υφάσματα και το εμβήματικό tie-dye.

Έντονα χρώματα, μίνι φούστες, track suits, oversized denim τζάκετ, φορέματα σε στυλ rugby polo, sexy crop-tops είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα SS22 Tommy Jeans συλλογή. Δείτε μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και που θα απογειώσουν το στυλ σου!

Info: Η συλλογή Tommy Jeans SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS