ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΣάλος με την φούστα-πετσέτα από Balenciaga! Το επικό τρολάρισμα από την ΙΚΕΑ

Σάλος με την φούστα-πετσέτα από Balenciaga! Το επικό τρολάρισμα από την ΙΚΕΑ

Σάλο έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά ο oίκος υψηλής ραπτικής «Balenciaga», με την τελευταία δημιουργία του.

Το νέο ένδυμα που κυκλοφόρησε αν και ιδιαίτερο και εναλλακτικό έγινε γρήγορα sold-out. Αυτό δεν είναι άλλο από μια φούστα-πετσέτα αξίας 695 ευρώ.

Είναι μια πολύ φανταχτερή φούστα πετσέτας; Είναι φτιαγμένη από κασμίρ; Έχει κουμπιά από μινκ; Όχι, είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: μια φούστα από πετσετέ βαμβάκι που μοιάζει ακριβώς με μια πετσέτα που θα τύλιγε βιαστικά κάποιος γύρω από τη μέση του μετά το ντους. Αλλά σε αντίθεση με μια πετσέτα, η οποία συχνά ξετυλίγεται μόνη της, αυτή η φούστα είναι φτιαγμένη με δύο κουμπιά μέσα στη μέση, οπότε προφανώς δεν υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Η περίφημη towel skirt – το τελευταίο από τα items του οίκου ο οποίος συχνά εμπνέεται από αντικείμενα καθημερινής χρήσης, μετά την τσάντα-σκουπιδοσακούλα και τα κατεστραμμένα αθλητικά παπούτσια – παρουσιάστηκε στην πασαρέλα της κολεξιόν Spring/Summer 2024. Η unisex φούστα βγαίνει σε δύο χρώματα, μπεζ και μαύρο.

Μάλιστα, η editor in chief της Αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ, επέλεξε να φορέσει το εν λόγω κομμάτι ως φόρεμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RICKDICK® (@rickdick__)

Η σουηδική εταιρεία επίπλωσης και διακόσμησης σπιτιού «ΙΚΕΑ» τρόλαρε την πολυτελή μάρκα και δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός μοντέλου που αντιγράφει το προϊόν τους στην τιμή των 16 ευρώ.

Έδειξαν το μοντέλο τους να φοράει μια πετσέτα παρόμοια με την πετσέτα της Balenciaga με ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα, αιχμηρά μαύρα γυαλιά ηλίου, μπεζ παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

«Σας παρουσιάζουμε τη νέα φούστα πετσέτας VINARN. Ένα απαραίτητο κομμάτι της μόδας της άνοιξης του 2024», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IKEA UK (@ikeauk)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS