ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΣυλλογή Leather Effect απο την CALZEDONIA: Η επιλογή για όσες αγαπούν την...

Συλλογή Leather Effect απο την CALZEDONIA: Η επιλογή για όσες αγαπούν την ευελιξία και το στύλ

Το δερμάτινο λοοκ είναι αδιαμφισβήτητα fashionable για το φθινόπωρο-χειμώνα και παραμένει μια σταθερή τάση στις πασαρέλες. 

Η νέα συλλογή Calzedonia παρουσιάζει μεγάλη γκάμα μοντέλων από biker έως cargo, με επίστρωση και άνετο ύφασμα με απαλή εσωτερική επένδυση για ζεστή εφαρμογή.

Επίσης τα κολάν με δερμάτινη όψη διαθέσιμα σε πολλαπλές εφαρμογές απο καμπάνα μέχρι και σε γραμμή skinny, είναι η στυλιστική επιλογή για αυτές που αγαπούν την ευελιξία και την άνεση.

L

Φέτος, η χρωματική παλέτα της συλλογής εμπλουτίζεται με απαλές αποχρώσεις του vintage λευκού και του απαλού γκρι ενώ διάφορα κομμάτια της συλλογής παρουσιάζουν ορατές λεπτομέρειες όπως τρουκ και φερμουάρ που τραβούν την προσοχή στα πόδια και τη μέση.

Για άλλη μια φορά, το κολάν Calzedonia είναι το θηλυκό αξεσουάρ που συνδυάζει ευελιξία, στυλ και άνεση για κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε τις ποικίλες επιλογές σε μοντέλα, εφαρμογή και χρώματα για να ακολουθήσετε το απόλυτο trend αυτής της σεζόν.

L

#calzedonia4tomorrow

Γνωρίζατε ότι το 64% των προϊόντων CALZEDONIA παράγονται σε εργοστάσιά του Ομίλου CALZEDONIA; Η CALZEDONIA έχει δεσμευση για εις βάθος έλεγχο της αλυσίδας παραγωγής, σεβόμενη τους ανθρώπους που είναι μέρος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS