ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΤα αγαπημένα fashion girls που λάτρεψαν τη νέα, sporty - casual συλλογή...

Τα αγαπημένα fashion girls που λάτρεψαν τη νέα, sporty – casual συλλογή Tezenis!

Η sporty-casual collection από Tezenis για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024. 

Η Tezenis, ένα νεανικό, ποπ και ικανό brand να ερμηνεύσει τις τάσεις του σήμερα, παρουσιάζει τη νέα σειρά Fitness Studio, η οποία διαθέτει μία sporty-casual αισθητική.

Συνδυάζοντας την άνεση και τη μόδα, το brand παρουσιάζει μια συλλογή που έχει σχεδιαστεί για να δώσει μια επιπλέον πινελιά στυλ την ώρα της γυμναστικής και να συνοδεύει τις χαλαρές μέρες που όλοι δικαιούμαστε.

20231130 Tezenis Fitness 02 0196 R1

Η προσέγγιση είναι sporty, αλλά με μοντέρνες λεπτομέρειες και κοψίματα. Κομμάτια με cut-outs, καθώς και crop tops και παντελόνια με κορδόνια, κάνουν τη συλλογή ευέλικτη και κατάλληλη για όλες τις σιλουέτες.

20231130 Tezenis Fitness 07 0655 R1

Τα υφάσματα είναι άνετα, ευχάριστα στην αφή και έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν ελευθερία στην κίνηση, σε μια τέλεια ισορροπία μεταξύ αθλητικών και καθημερινών ρούχων.

20231130 Tezenis Fitness 05 0367 R1

Η επιλογή της παλέτας, η οποία συνάδει με τις τάσεις του 2024, χαρακτηρίζει επίσης τη συλλογή. Αγκαλιάζοντας τον όρο “less is more”, η υπερβολή αντικαθίσταται από ουδέτερες αποχρώσεις, μαζί με τα διαχρονικά ασπρόμαυρα, για μια συλλογή Tezenis σχεδιασμένη για στιγμές αφιερωμένες στον εαυτό μας.

Αγαπημένα fashion girls ήδη επέλεξαν τα δικά τους αγαπημένα κομμάτια TEZENIS με τα οποία κάνουν την γυμναστική τους και νιώθουν όμορφα με το σώμα τους, ενώ απολαμβάνουν και την άνεση που τους χαρίζουν. Με αναρτήσεις  τους στο Instagram, μας δείχνουν τα items που έχουν ξεχωρίσει και ταιριάζουν καλύτερα με το δικό τους στυλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS