ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο λαμπερό fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη στο Λονδίνο (φώτο)

Το λαμπερό fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη στο Λονδίνο (φώτο)

Ένα λαμπερό show στο Λονδίνο πραγματοποίησε η Σήλια Κριθαριώτη, η οποία παρουσίασε τη νέα Haute Couture συλλογή Spring / Summer 2020. Συγκεκριμένα το υπέροχο event, έγινε στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου το οποίο πλημμύρισε με δημιουργίες υψηλής ραπτικής της ταλαντούχας σχεδιάστριας.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το σόου και να θαυμάσει από κοντά τις  δημιουργίες της σχεδιάστριας. 

Ο ελληνικός οίκος μόδας, με ιστορία που μετρά από το 1906, παρουσίασε μια συλλογή-ύμνο στη θηλυκότητα και τη χειροποίητη δημιουργία.

Κομψά φορέματα, κεντημένα υφάσματα και λεπτομέρειες με λάμψη από πέτρες Swarovski πλημμύρισαν την ειδικά στημένη πασαρέλα του Βρετανικού Μουσείου. Το λαμπερό show άνοιξε το μοντέλο της Victoria’s Secret, Martha Hunt, ενώ στην πασαρέλα βρέθηκε και η πανέμορφη Emma Weymouth, η πολυτάλαντη συνεργάτης της Βρετανικής Vogue.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια δήλωσε για τη Spring / Summer 2020 συλλογή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram: «Τα χρώματα είναι μια γλώσσα πέρα από εθνικότητες, ιδιοκτησίες, θρησκείες, πολιτισμούς και εποχές της ιστορίας. Τα χρώματα είναι λέξεις, είναι συναισθήματα και συνδέουν τους ανθρώπους, λειτουργούν ως κώδικας επικοινωνίας και υπογραμμίζουν την πανανθρώπινη αλήθεια: η ιστορία είναι ένας κύκλος που μας περιλαμβάνει όλους και πορευόμαστε όλοι ως ΕΝΑ πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Προστατεύστε τον πλανήτη μας με αγάπη».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS