ΜΟΔΑFASHION NEWSTo στυλ είναι οικογενειακή υπόθεση και έχει την υπογραφή Tommy Hilfiger!

To στυλ είναι οικογενειακή υπόθεση και έχει την υπογραφή Tommy Hilfiger!

Ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί παραδοσιακά μια τεράστια πηγή έμπνευσης για τις τέχνες και η μόδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, η τελευταία συλλογή της Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2023-24 αποκαλύφθηκε μέσω μιας υπέροχης καμπάνιας, όπου διάφορες εμβληματικές φιγούρες της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, όπως το μοντέλο Άμπερ Βαλέτα και ο μουσικός Κουίνσι Τζόουνς, πόζαραν στον φακό μαζί με μέλη της οικογένειάς τους, όλοι τους φορώντας τις δημιουργίες του brand που ξέρει να συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα με την απαράμιλλη άνεση.

Stylish οικογένειες βέβαια υπάρχουν παντού και το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο! Γι’ αυτό δες πώς συνδύασαν τα Tommy Hilfiger outfits τους οι αδερφές Μαλβίνα και Άντρεα Κυριάκου, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας της Άντρης Καραντώνη.

Οι αδερφές Κυριάκου αγκαλιάζουν το athleisure trend με δυο εμφανίσεις-ωδή στον συνδυασμό άνεσης και στυλ. Γιατί αν νομίζεις ότι οι φόρμες, τα άνετα φούτερ και τα φαρδιά hoodies είναι μόνο για το γυμναστήριο, τότε η νέα συλλογή Tommy Hilfiger είναι εδώ για να αλλάξεις γνώμη!

Κι επειδή έχουμε μπει σε κλίμα προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα, η Άντρη Καραντώνη παρέα με τον σύζυγό της, Νεοκλή Σκουρουμούνη και τις δύο αξιολάτρευτες κόρες τους, σου δείχνει πώς γίνεται το σωστό, το στυλάτο rocking around the Christmas tree! H Άντρη με την Αργυρώ ποντάρουν στην κλασική κομψότητα του σκούρου μπλε, η πρώτη με έναν συνδυασμό blazer και cigarette παντελονιού και η δεύτερη με το πιο cute και girlie φόρεμα, ενώ ο Νεοκλής και η μικρή Στυλιανή επιλέγουν το iconic tartan του οίκου για έξτρα πόντους coolness.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο cy.tommy.com, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS