ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο ξεχωριστό chic summer look που επέλεξε η Ramona Filip για το...

Το ξεχωριστό chic summer look που επέλεξε η Ramona Filip για το L’ Atelier Robuchon

Η Ramona Filip έχει πάντα έναν τρόπο να ξεχωρίζει με το κομψό της στυλ και αυτό το καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο L’ Atelier Robuchon, επέλεξε ένα ξεχωριστό chic summer look που τράβηξε τα βλέμματα και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους χιλιάδες followers της στο Instagram.

Η διάσημη socialite βρέθηκε στο εκλεπτυσμένο εστιατόριο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, μέλος της διάσημης και βραβευμένης με Michelin αλυσίδας Robuchon, με φίλους όπου απόλαυσε τις υψηλής γαστρονομίας δημιουργίες για τις οποίες φημίζεται το L’ Atelier Robuchon  ανάμεσα στους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων και των κορυφαίας ποιότητας υλικών.

Για να ταιριάζει στην elegant ατμόσφαιρα του L’ Atelier, η Ramona επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πράσινο μακρυμάνικο φόρεμα που σχεδίασε η ίδια, με περίπλοκες λεπτομέρειες γύρω από τη λαιμόκοψη και τη μέση και φίνο ύφασμα που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες διαθέτει μια λεπτή λάμψη που τραβάει το φως από το φαντασμαγορικά φωτισμένο Event Center της Μαρίνας στο βάθος.

Για να ολοκληρώσει το μοναδικό της outfit, επέλεξε ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα απόλυτα trendy τσαντάκι σε σχήμα καρδιάς, στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα. Η διακριτική της επιλογή στα κοσμήματα συμπληρώνουν το λουκ της με έναν απόλυτα αρμονικό και κομψό τρόπο.

Με το καλοκαίρι να αποτελεί την εποχή των πιο έντονων χρωμάτων και σχεδίων, η Ramona επέλεξε μια φρέσκια προσέγγιση, δημιουργώντας ένα μοναδικό look που συνδυάζει την απλότητα με την φινέτσα και την κομψή πολυτέλεια.

Με ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ramona Filip απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η κομψότητα είναι θέμα στυλ και επιλογής και ότι μπορεί να ξεχωρίζει με ένα μοναδικό chic summer outfit.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS