ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑH Ναόμι Κάμπελ με την εντυπωσιακή μητέρα της, στην καμπάνια οίκου μόδας

H Ναόμι Κάμπελ με την εντυπωσιακή μητέρα της, στην καμπάνια οίκου μόδας

Τα supermodel των ’90s είχαν ένα ασύγκριτο εκτόπισμα στην πασαρέλα, που τα καθιέρωσε σχεδόν ως υπερ-γυναίκες, ικανές να επισκιάσουν οποιονδήποτε βρισκόταν δίπλα τους.

Ποια θα στεκόταν με τόση αυτοπεποίθηση δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ; Σίγουρα πάντως, η μητέρα της. Η Βάλερι Μόρις-Κάμπελ υπήρξε και η ίδια μοντέλο και μια γρήγορη ματιά αρκεί για να καταλήξει κανείς στο εξής συμπέρασμα- είναι τόσο εντυπωσιακή όσο η κόρη της, με τη διαφορά ότι το πρόσωπο της Ναόμι μας είναι πολύ πιο οικείο.

Μητέρα και κόρη δείχνουν σχεδόν σαν συνομίληκες και οι δυο τους έχουν περπατήσει μαζί στην πασαρέλα σε λίγες αλλά ξεχωριστές περιστάσεις.

Ο πανέξυπνος Riccardo Tisci, αναλαμβάνοντας τα ηνία του οίκου Burberry και παρουσιάζοντας μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη συλλογή, εντόπισε την οπτική δύναμη της συνύπαρξής τους και τις ζήτησε να γίνουν τα πρόσωπα της γιορτινής καμπάνιας του για τη σεζόν. Την καμπάνια συμπληρώνουν εξίσου πρωτότυπες και σύγχρονες επιλογές- η Κρίστιν Σκοτ Τόμας, η τραγουδίστρια M.I.A. και ο ηθοποιός Ματ Σμιθ.

Η Ναόμι και η μητέρα της ποζάρουν με το ίδιο μαύρο σακάκι και λευκό πουκάμισο, ενώ η κάμερα ζουμάρει στα πρόσωπά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS