ΜΟΔΑHOW TO WEARH Emily Ratajkowski η καλύτερη έμπνευση για να βγάλεις τον σκύλο σου...

H Emily Ratajkowski η καλύτερη έμπνευση για να βγάλεις τον σκύλο σου βόλτα με στυλ

Όσο #μένουμε σπίτι, ψάχνουμε συνεχώς δραστηριότητες ώστε να κυλά η ώρα ευχάριστα. Αφού λοιπόν είδαμε σειρές, ταινίες, μαγειρέψαμε, καθαρίσαμε το σπίτι τι λέτε να πάρουμε και λίγο αέρα; 

Η βόλτα με τον σκύλο μας είναι ένα από αυτά και ειδικά μετά την μερική απαγόρευση κυκλοφορίας, αποτελεί την καλύτερη δικαιολογία για να βγούμε λίγο να περπατήσουμε, να απολαύσουμε την ανοιξιάτικη φύση και να ξεχαστούμε από όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας.

Επιπλέον, είναι ο μόνος λόγος να ντυθούμε για να βγούμε έξω και να φτιάξει λίγο η διάθεσή μας. Τι φοράμε όμως, όταν βγάζουμε βόλτα το κατοικίδιο μας; Aφήστε το πάνω στην Emily Ratajkowski που είναι ειδική σε αυτό. Το γνωστό μοντέλο μάς εμπνέει συχνά με τις στιλάτες εμφανίσεις της και τα street style looks της. Δεν είναι λίγες οι φορές που βγάζει βόλτα τον σκύλο της Colombo, μόνη ή με το σύζυγό της και εντυπωσιάζει με τα απλά και cool σύνολά της.

Είναι λοιπόν η στιγμή να κλέψουμε ιδέες από τα outfits της: Tζιν παντελόνια, Oversized σακάκια, cropped tops και κολάν, συνδυάζονται με statement μποτάκια και πανωφόρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS