ΜΟΔΑΗ εκπληκτική nude τουαλέτα που φόρεσε η Πριγκίπισσα Ευγενία στη γαμήλια δεξίωση

Η εκπληκτική nude τουαλέτα που φόρεσε η Πριγκίπισσα Ευγενία στη γαμήλια δεξίωση

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Τζακ Μπρούκσμπανκ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η πριγκίπισσα Ευγενία έφτασε στο παρεκκλήσι με ένα εκπληκτικό νυφικό των Βρετανών σχεδιαστών Peter Pilotto και Christopher De Vos.

Το φόρεμα που επέλεξε η Πριγκίπισσα Ευγενία για τη γαμήλια δεξίωση ήταν εξίσου εντυπωσιακό με το νυφικό και θα λέγαμε ότι ήταν ένα φόρεμα σχεδιασμένο για μια πριγκίπισσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kate Middleton vs Meghan Markle: Ποια ντύθηκε καλύτερα στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας;

Ήταν ένα φόρεμα μακρύ, σχεδιασμένο απ’ τον Zac Posen, ενώ για τα μαλλιά της, η Ευγενία είχε δανειστεί καρφίτσες απ’ τη γιαγιά της, την βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση απ’ το παλάτι.

Σ΄αυτή τη φωτογραφία φαίνεται και ότι η Ευγενία φορούσε στη δεξίωση του γάμου στο Royal Lodge, το δώρο του συζύγου της, που ήταν δύο σμαραγδένια σκουλαρίκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέιτ, Μέγκαν, Ευγενία: Ποιο νυφικό μάς άρεσε περισσότερο; (εικόνες)

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ απ’ τους The Times, υπήρξε και δεύτερη δεξίωση την επόμενη μέρα του γάμου. Η συγκεκριμένη δεξίωση συμπεριλάμβανε κοκτέιλ και θύμιζε περισσότερο φεστιβάλ. Παράλληλα, κατά πάσα πιθανότητα, να συμπεριλάμβανε και ένα τρίτο φόρεμα για την Πριγκίπισσα, το οποίο ακόμη δεν έχουμε δει!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS