ΜΟΔΑΚαν' το όπως τα κορίτσια του Game Of Thrones

Καν’ το όπως τα κορίτσια του Game Of Thrones

Λίγες μέρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του Game of Thrones (14 Απριλίου), που θα προβάλλεται αποκλειστικά από τη Nova Cyprus και όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω στους πρωταγωνιστές της υπεραπαραγωγής του HBO.

Στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας οι Emilia Clarke, Sophie Turner και Maisie Williams (ή αλλιώς Daenerys Targaryen, Sansa και Arya Stark) που όταν ξεκινούσε η σειρά ήταν κοριτσόπουλα και πλέον ποζάρουν ως style icons στα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως.

Μπορεί οι ίδιες να πρωταγωνιστούν σε μια σειρά βγαλμένη από μια εποχή με πανοπλίες και πρόβιες, ωστόσο πολλά είναι τα κορίτσια που ταυτίστηκαν με τις τρεις όμορφες υπάρξεις της σειράς και δεν έχουν άδικο.

Φανατικοί οπαδοί και τηλεθεατές , ψάχνουν χιλιάδες τρόπους προκειμένου να διατηρούν στην καθημερινότητά τους κάτι από Game Of Thrones και ανάμεσα σε αυτούς είναι η στενή παρακολούθηση των πρωταγωνιστών στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Εμείς μαζέψαμε τα outfits που μας άρεσαν και σας τα παρουσιάζουμε:

Emilia Clarke:

Όπως καταλαβαίνουμε και από τα social media της ίδιας, η Emilia Clark είναι το κορίτσι του απλού και casual outfit. Επιλέγει απλά jeans με t-shirts ή κοστούμια σε διάφορους χρωματισμούς.

Φωτογραφίες από την καμπάνια του Dolce & Gabanna

Sophie Turner:

Η μεγάλη αδερφή, Sansa Stark, ο οποία έχει απασχολήσει αρκετά τα media με τον αρραβώνα της με τον τραγουδιστή Joe Jonas, έχει ένα δικό της μοναδικό στιλ που ποτέ δεν μένει απαρατήρητο. Denim outfits, printed t-shirts και mini skirts είναι μερικές από τις επιλογές της πανέμορφης ηθοποιού που φαίνεται πως δεν λείπουν ποτέ από την ντουλάπα της.

 

Maisie Williams:

Τέλος, η μικρή και πιο «τρελή» της παρέας αφού οι τολμηρές αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της είναι για αυτήν σήμα κατατεθέν. Αυτή την περίοδο την βλέπουμε με pink neon απόχρωση στα μαλλιά και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει απόλυτα. Ωστόσο, ο τρόπος που επιλέγει τα outfits της η 21χρονη ηθοποιός , δεν ξεφεύγει καθόλου από την ηλικία της αφού οι εμφανίσεις της είναι «cute and girlie».

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και τις φωτογραφίες από την κοινή συνέντευξη που έδωσαν πριν από μερικές ημέρες οι δύο φίλες Sophie Turner και Maisie Williams στο περιοδικό Rolling Stone,η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

O 8ος κύκλος της σειράς θα προβάλετε αποκλειστικά από τα Novacinema η οποία εξασφάλισε και όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand για 4 ολόκληρους μήνες, από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS