ΜΟΔΑΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το outfit της που μας θύμισε αυτό της Ραμόνα Φίλιπ...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το outfit της που μας θύμισε αυτό της Ραμόνα Φίλιπ (εικόνες)

Μέσα από ένα γρήγορο scroll down στους δυο λογαριασμούς στο Instagram, θα λέγαμε ότι το στιλ τους δεν μοιάζει καθόλου.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Ραμόνα Φίλιπ, οι οποίες έκαναν το ίδιο styling σε εμφάνισή τους. Όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες οι δυο γυναίκες απογείωσαν το total black look. Επέλεξαν ένα top που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και ένα crop υφασμάτινο παντελόνι μέχρι τον άστράγαλο δημιουργώντας ένα κλασικό σύνολο με πολλές μοντέρνες πινελιές.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες μικρές διαφορές στα σύνολά τους. Για παράδειγμα, η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας προτίμησε το βελούδο ως ύφασμα σε όλο το outfit, γεγονός που το έκανε να δείχνει πιο πολυτελές. Eπίσης, επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολό της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτά λουράκια. Λεπτομέρεια που ξεχώριζε στο σύνολο ήταν τα υπερμεγέθη χρυσά σκουλαρίκια της.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με μαύρο σύνολο στην εκπομπή της και έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς ήταν πολύ chic. Ωστόσο, το σύνολό της διέφερε ως προς τα υφάσματα και τα πατρόν σε σχέση με αυτό της Ραμόνα. Επίσης, θέλησε να σπάσει τη μονοχρωμία και το μαύρο γι’ αυτό επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε φούξια απόχρωση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS