ΜΟΔΑΛαμπερή έναρξη για το Cyprus Fashion Fair - Δείτε στιγμιότυπα

Λαμπερή έναρξη για το Cyprus Fashion Fair – Δείτε στιγμιότυπα

Άκρως ενυπωσιακά άνοιξε τις πόρτες του το Cyprus Fashion Fair με ακροβατικές φιγούρες πάνω από την πασαρέλα.

Το πιο πετυχημένο εμπορικό fashion event της Κύπρου επέστρεψε με συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού καταστημάτων, σχεδιαστών και καλλιτεχνών την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τις πρώτες επιδείξεις μόδας να κλέβουν τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Φέτος, μάλιστα, η διοργάνωση λαμβάνει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και μέσα από αυτή, θα ενισχυθεί το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά».

Σχεδιαστές και brands ενώνονται και συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με τον έναν και ενιαίο στόχο, να παρουσιαστούν σε κοινό και εμπόρους. Στα πλαίσια της έκθεσης, όλοι, όσοι δώσουν το παρών θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να ψωνίσουν από τις καινούριες συλλογές γνωστών brands, να ανακαλύψουν θησαυρούς σε χαμηλότερες τιμές και να παρακολουθήσουν fashion shows από γνωστούς σχεδιαστές.

Η μεγαλύτερη γιορτή μόδας στην Κύπρο, που διαρκεί 3 ημέρες (30Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου), ξεκίνησε με το fashion show από το Alexander College Fashion Students και τις υπέροχες δημιουργίες του.

Δείτε στιγμιότυπα:

 

Στη συνέχεια τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα παρουσιάζοντας λευκές δημιουργίες που έφεραν την υπογραφή της ΡΙΤΑ ΑΤΤΑΛΑ και ήταν διακοσμημένες με κοσμήματα από το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά».

Δείτε στιγμιότυπα:

 

*είσοδος €6,00 με δωρεάν καφέ ή χυμό

Ημερομηνίες: Παρασκευή, 30/11/2018 – Κυριακή, 02/12/2018

Ωράριο λειτουργίας: 10:00 – 22:00

Χώρος: Pavilion, Λευκωσία

Πληροφορίες: 22322222, 99761425

E-mail: [email protected]

Facebook/Instagram: @cyfashionfair

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Omikron, Down Town, Like.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS