ΜΟΔΑOlivia Palermo: H 30χρονη fashionista είναι πηγή έμπνευσης διεθνώς!

Olivia Palermo: H 30χρονη fashionista είναι πηγή έμπνευσης διεθνώς!

Με πάνω από 8 εκατομμύρια αποτελέσματα στη Google, η Olivia Palermo, η αριστοκρατική τριαντάχρονη fashionista είναι πηγή έμπνευσης παγκοσμίως.

Από τη Φωτεινή Παλληκαρίδου

Κομψή αλλά ποτέ απόμακρη, μια γυναίκα που κατάφερε να κάνει το πάθος για τη μόδα, ζωή της. Η Olivia Palermo ξεκίνησε την καριέρα της πριν από περίπου 10 χρόνια, μέσω του reality show του MTV, «The City» στη Νέα Υόρκη. Σήμερα, χάρη στο μοναδικό mix‘n‘match style της παραδίδει μαθήματα στυλ μέσα από τις συνεργασίες της αλλά και το συναρπαστικό lifestyle της.

Fashion lover
Γεννήθηκε το 1986 στο Upper East Side, μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Νέας Υόρκης. Πριν κλείσει τα τριάντα ήταν στην 20σάδα της λίστας των πιο καλοντυμένων της Vogue. Οι γονείς της Douglas Palermo και της Lynn Hutching ως interior designer της έμαθαν να αγαπά από πολύ νωρίς τη μόδα, τα χρώματα και τα ταξίδια. Όλα αυτά ήθελε να τα επικοινωνήσει σωστά έτσι σπούδασε media relations στο Παρίσι και στο The New School της Νέας Υόρκης.

Σήμερα, η Olivia ζει το απόλυτο American Dream, στο Μανχάταν ως μια πραγματική influencer που διοικεί το δικό της website και κάνει συνεργασίες με τα καλύτερα fashion και beauty brand ανά τον κόσμο. Το χαρακτηριστικό της, που κάνει την κάθε της εμφάνιση να φωνάζει την υπογραφή της, είναι η σωστή δόση μόδας, θηλυκότητας και άνεσης. Είναι το πρότυπο γυναίκας που ξέρει καλά να συνδυάσει το κλασικό στυλ με ένα σύγχρονο twist και μοντέρνες πινελιές, ακόμα και αν τα κομμάτια που θα επιλέξει δεν αξίζουν μια περιουσία. Συμπληρωματικά το signature look της ενισχύεται με τα μαλλιά της, το σχεδόν αμακιγιάριστο πρόσωπό της, τα κατακόκκινα νύχια της και τα κομψά κοσμήματά της.

Lifestyle lady
H γυναίκα που ξεσηκώνει τους φωτογράφους όποτε εμφανίζεται στις παρουσιάσεις των οίκων μόδας, δεν είναι απλά το πιο stylish 32χρονο κορίτσι. Είναι σύζυγος του διάσημου μοντέλου Johannes Huebl και ταξιδεύει στον κόσμο για συνεργασίες προώθησης μεγάλων οίκων, ενώ παράλληλα συνοδεύει τον αγαπημένο της στις υποχρεώσεις του. Το lifestyle τους γίνεται stories στους λογαριασμούς instagram τους και σε διεθνή website, και είναι ο λόγος που τους έχει αποφέρει εκατομμύρια ακόλουθους απ’ όλο τoν κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS