ΜΟΔΑSHOPPING8 sequin items που θα σε βάλουν σε mood Χριστουγέννων

8 sequin items που θα σε βάλουν σε mood Χριστουγέννων

Η περίοδος πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων είναι η αγαπημένη μας για πολλούς λόγους. Αρχικά, ξεκινάμε να κάνουμε τη δική μας έρευνα για το τι δώρα θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και στον εαυτό μας, τι θα φορέσουμε τη βραδιά του ρεβεγιόν και γενικώς έχουμε να κάνουμε διάφορες προετοιμασίες.

Φέτος η χρονιά εννοείται πως θα είναι κάπως διαφορετική αφού τα ρεβεγιόν θα μεταμορφωθούν σε μικρές οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι έξοδοι θα είναι περιορισμένοι. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως εμείς δεν πρέπει αν φορέσουμε τα καλά μας και να δώσουμε μια λάμψη στο look μας έτσι ώστε να μπούμε περισσότερο στο κλίμα των γιορτών.

Μην ξεχνάς πως η περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και να αντιμετωπίσουμε την καραντίνα πιο ομαλά.

Το καλύτερο όμως κατά την περίοδο των γιορτών είναι πως μπορείς να φορέσεις τα λαμπερά σου ρούχα και στις καθημερινές σου εξόδους.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα sequin κομμάτια που μας έκαναν εντύπωση και μπορείς να τα φορέσεις κι εσύ φέτος για να νιώσεις το κλίμα των Χριστουγέννων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS