ΜΟΔΑSHOPPING9 μπλούζες που μπορείς να φορέσεις φέτος για να μπεις σε διάθεση...

9 μπλούζες που μπορείς να φορέσεις φέτος για να μπεις σε διάθεση Χριστουγέννων

Η περίοδος πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων είναι η αγαπημένη μας για πολλούς λόγους. Αρχικά, ξεκινάμε να κάνουμε τη δική μας έρευνα για το τι δώρα θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και στον εαυτό μας, τι θα φορέσουμε τη βραδιά του ρεβεγιόν και γενικώς έχουμε να κάνουμε διάφορες προετοιμασίες.

Φέτος η χρονιά εννοείται πως θα είναι κάπως διαφορετική αφού τα ρεβεγιόν θα μεταμορφωθούν σε μικρές οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι έξοδοι θα είναι περιορισμένοι. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως εμείς δεν πρέπει αν φορέσουμε τα καλά μας και να δώσουμε μια λάμψη στο look μας έτσι ώστε να μπούμε περισσότερο στο κλίμα των γιορτών. Μην ξεχνάς πως η περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και να αντιμετωπίσουμε την καραντίνα πιο ομαλά.

Τα party dresses, φέτος, τα έχουμε αφαιρέσει από τη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας .Στη θέση τους, όμως, έχουμε βάλει μπλούζες που μπορούμε να φορέσουμε με το αγαπημένο μας, υφασμάτινο παντελόνι αλλά και με το flare jean που μας βολεύει και να είμαστε oι πιο κομψές στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 8 μπλούζες που μπορείς να φορέσεις και να μπεις στο πνεύμα των γιορτών:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS