ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑSHOPPINGΑνακαλύψτε τα πιο όμορφα σχέδια από την Adam’s Shoes!

Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα σχέδια από την Adam’s Shoes!

Για εσάς που αναζητάτε τα πιο ιδιαίτερα χειμερινά outfits, η Adam’s Shoes έχει να προτείνει ιδέες για να αντλείστε έμπνευση και να ανανεώσετε το στυλ σας με τον πιο κομψό τρόπο.

Επιλέξτε τα παπούτσια εκείνα που θα σας συντροφεύουν καθημερινά, αφού είναι οι «πρωταγωνιστές» που κάνουν τη διαφορά σε κάθε σύνολο.

Ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά value for money σχέδια, κατάλληλα για στυλάτα, all day looks.

Αν ψάχνεις ένα basic παπούτσι που θα σε συντροφεύει κάθε στιγμή της μέρας, από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα στις βόλτες σου, τότε να ξέρεις πως ένα ζευγάρι αρβυλάκια θα σου χαρίσει τις πιο comfy και στυλάτες εμφανίσεις.

Shoes

Αν όμως θέλετε να φορέσετε το απόλυτο σχέδιο της φετινής σεζόν, αυτό είναι σίγουρα τα loafers. Πρόκειται για ένα διαχρονικό σχέδιο που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στις πιο hot τάσεις, ένα basic και απαραίτητο κομμάτι για κάθε γυναικεία παπουτσοθήκη. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσεις, είναι ποιο σχέδιο ή ποιο υλικό αντιπροσωπεύει καλύτερα το στυλ σου.

Image 1
A5

Το loafer θα το βρείτε φέτος σε μεγάλη ποικιλία, ακόμη και στην εκδοχή του σε γόβα, την αυστηρή αλλά και τόσο σύγχρονη έκφραση της θηλυκότητας.

Image 3

Aνανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας επενδύοντας σε υποδήματα κατασκευασμένα από ποιοτικά, ανθεκτικά υλικά, όπως το καστόρ, το λουστρίνι και το δέρμα, θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε διαχρονικές εμφανίσεις που αποπνέουν σιγουριά και κομψότητα.

Ένα δερμάτινο ankle boot, ένα fashionable, καστόρινο μποτάκι θα «μαγνητίσει» τα βλέμματα στο πέρασμά σου. Θα τα βρεις όλα στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes.

Black
Image 3 1

Αν θέλεις τον φετινό χειμώνα, λοιπόν, να φέρεις στην επιφάνεια την πιο στυλάτη εκδοχή σου και να κυκλοφορείς στους δρόμους της πόλης, αποπνέοντας τον ακαταμάχητο «αέρα» δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις της elegant προτάσεις της Adam’s Shoes.

Image 3 3
Image 3 2
High

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS