ΜΟΔΑSHOPPINGΑυτές είναι οι τάσεις στα μαγιό για το 2021

Αυτές είναι οι τάσεις στα μαγιό για το 2021

Οι ζέστες ημέρες αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μιας και επιτέλους έχουμε καλοκαίρι άρα αυτό σημαίνει ότι ξεκινάνε οι βουτιές στις παραλίες και πισίνες, αλλά και η ηλιοθεραπεία.

Ήδη αρκετοί έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις εξορμήσεις τους, άλλοι πάλι περιμένουν την καλοκαιρινή τους άδεια ώστε να απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό.

Αν λοιπόν ακόμη να βρείτε τα μαγιό που θα φορέσετε το φετινό καλοκαίρι, εμείς ψάξαμε λίγο και βρήκαμε μερικά σχέδια και χρώματα που κατατάσσονται στις top τάσεις για φέτος.

Αυτό που πάντα πρέπει να θυμόμαστε, είναι ότι όλα τα σώματα είναι ιδανικά για την παραλία και όλες οι τάσεις στα μαγιό είναι φορέσιμες από όλες τις γυναίκες. 

Στο Tezenis θα βρεις διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη τα οποία φόρεσαν οι διάσημες Κύπριες influencers.

Μαγιό με cut-outs

‘Οπως και στα φορέματα, τα cut outs στα μαγιό είναι ότι πιο hot μπορείς να φορέσεις φέτος στην παραλία. Απλά φρόντισε να μη κάθεσαι πολύ στον ήλιο.

Ψηλόμεσα μαγιό

Τα ψηλόμεσα μαγιό είναι εδώ για άλλη μια χρονιά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μακραίνουν τον κορμό, είναι κολακευτικά, τα βρίσκουμε σε απίστευτα σικ σχέδια και τα λατρεύουμε γενικότερα.

Μαγιό με κορδόνια

Ίσως η πιο κομψή από όλες τις τάσεις που έχουμε δει φέτος, είναι τα μαγιό με δεσίματα. Είτε σε μπικίνι, είτε σε ολόσωμα, τα δεσίματα δίνουν σέξι και σικ ύφος και κάνουν κάθε μαγιό πολύ πιο ενδιαφέρον.

Μαγιό με dye tie pattern

Τα 70s είναι τάση γενικότερα, για αυτό και θα δεις πολλά ρετρό μοτίβα.

Μαγιό σε έντονα χρώματα

Από τις αγαπημένες μας τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2021, είναι σίγουρα τα έντονα χρώματα. Ζωηρά και χαρούμενα, είναι η τέλεια αλλαγή από τη μονοτονία του χειμώνα.

Animal Print

Διαχρονική τάση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Metallic trend

Άλλη μία συναρπαστική swimwear τάση του φετινού καλοκαιριού είναι αυτή που θέλει τα μαγιό λαμπερά και glittery.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS