ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑSHOPPINGΦόρεσε την απόλυτη τάση του shirt dress όπως οι αγαπημένες σου influencers

Φόρεσε την απόλυτη τάση του shirt dress όπως οι αγαπημένες σου influencers

Το shirt dress (φόρεμα-πουκάμισο) αποτελεί αναμφίβολα το απαραίτητο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού!  Συγκαταλέγεται στα must-have-items της σεζόν, αφού μπορεί να φορεθεί διάφορες ώρες της ημέρας, ενώ παράλληλα έχει την ιδιαιτερότητα να συνδυάζεται εύκολα και με απλές προσθήκες και μετατροπές να του αλλάζουμε ύφος και στυλ, ανάλογα με την περίσταση!

Το θέλουμε κομψό για τις ώρες γραφείου; Απλά, το συνοδεύουμε με ένα σακάκι από πάνω. Το θέλουμε πιο «χαλαρό» για καφεδάκι; Το συνδυάζουμε με τις μπαλαρίνες μας, φλατ mules, σανδάλια ή εσπαντρίγιες και μια τσάντα ταχυδρόμου. Αν τώρα το προτιμούμε για το βράδυ, τότε με μια ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το shirt dress είναι τόσο ευέλικτο κομμάτι που μπορούμε ακόμη να το φορέσουμε με τζιν σορτς, αλλά και ως beachwear!

Οι καλοκαιρινές μέρες και νύκτες, επιβάλλουν άνετες και δροσερές γραμμές, γι’ αυτό και τα shirt dresses είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Ένα ιδιαίτερα θηλυκό, ανάλαφρο, αλλά συνάμα και σοφιστικέ κομμάτι που πρέπει όλες να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Στη νέα SS22 συλλογή της TOMMY HILFIGER με τίτλο West Coast Prep, θα βρούμε ιδιαίτερες επιλογές σε shirt dresses, αφού στο σύνολό της φέρει μία πιο casual, preppy αισθητική, ιδανική για το καθημερινό lifestyle, αλλά με μία πιο χαλαρή αίσθηση, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από παιχνιδιάρικες νότες.

Αγαπημένες influencers έχουν από καιρό εντοπίσει τις τάσεις του καλοκαιριού και έχουν κάνει ήδη τις επιλογές τους σε shirt dresses από τη νέα SS22 συλλογή της TOMMY HILFIGER, τις οποίες εννοείται πως φροντίζουν να μας παρουσιάσουν μέσα από τις διάφορες αναρτήσεις τους κυρίως στο Instagram! Δείτε μερικές από αυτές που τόσο λατρέψαμε!

T1

T2

T3

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS