ΜΟΔΑSHOPPINGM&S: Τα must-have μαγιό και trendy beachwear της φετινής σεζόν

M&S: Τα must-have μαγιό και trendy beachwear της φετινής σεζόν

Ο καύσωνας πλησιάζει γι’ αυτό ήρθε η ώρα να επιλέξεις το αγαπημένο σου μαγιό και τα πιο trendy καλοκαιρινά σου αξεσουάρ. Να φορέσεις το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και την πιο παιχνιδιάρική σου διάθεση και να χαλαρώσεις με στυλ και άνεση στις δροσερές παραλίες. Πως θα γίνει αυτό;

Με μια επίσκεψη στα Marks & Spencer που προσφέρουν πλειάδα επιλογών, χρωματισμών και στυλ, στα απόλυτα trends του φετινού καλοκαιριού, που όχι μόνο θα σου ολοκληρώσουν το look αλλά θα σε κάνουν να νιώσεις άνεση και αυτοπεποίθηση μέσω των μοναδικών τεχνολογικών καινοτομιών που χρησιμοποιούν όχι μόνο στα μαγιό αλλά και στα αξεσουάρ παραλίας.

Αν ψάχνετε λοιπόν μαγιό που θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας, τα Marks & Spencer προσφέρουν επιλογές με καινοτομίες  Magic 360° Tummy Control και Secret Slimming™ που σμιλεύουν το σώμα και προσφέρουν απόλυτη άνεση. Παράλληλα, η χρήση των τεχνολογιών StayNew™ σε υφάσματα Extra Life Lycra θα βοηθήσουν στη διατήρηση της ελαστικότητας και του χρώματος του μαγιό για ανθεκτικότητα στο χλώριο και στον ήλιο, συντηρώντας την καινούργια του όψη για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή σε bikinis, high waisted bottom αλλά και τα μαγιό σε αθλητική γραμμή, για εμφανίσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση και στυλ. 

Και για ένα ολοκληρωμένο look, η νέα καλοκαιρινή συλλογή των Marks & Spencer διαθέτει μοναδικά κομμάτια beachwear από άνετα και δροσερά υφάσματα όπως οργανικό βαμβάκι και λινό και μια ολοκληρωμένη συλλογή από παρεό, φορέματα, ριχτά παντελόνια, καφτάνια, σανδάλια και τσάντες. Ευκαιρία λοιπόν να επισκεφτείς τα Marks & Spencer για να συνθέσεις ένα trendy look με τις πιο εντυπωσιακές και ιδανικές επιλογές για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Για online παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com για τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, το Παραλίμνι και την Πάφο, ενώ για παραγγελίες για τη Λευκωσία επισκεφθείτε το www.myvlmstore.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS