ΜΟΔΑSHOPPINGΠώς να συνδυάσεις ένα Calvin Klein hoodie

Πώς να συνδυάσεις ένα Calvin Klein hoodie

Μπήκαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου και τις τελευταίες μέρες η πτώση της θερμοκρασίας μας έκανε να σκεφτούμε για ακόμη μια φορά το must have item του χειμώνα που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας hoodie. Μπορεί αντικειμενικά τα hoodies να αποτελούν επιλογή για μια casual εμφάνιση, ωστόσο οι λάτρεις της μόδας γνωρίζουν πως ένα hoodie είναι πολύ περισσότερα από μια απλή καθημερινή επιλογή φτάνει να ξέρεις πως θα το φορέσεις.  

Αυτό ακριβώς θα ανακαλύψεις ρίχνοντας μια ματιά στη νέα συλλογή Calvin Klein Jeans. Η σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 απαιτεί άνεση και στυλ και τα κομμάτια που είδαμε στη νέα συλλογή μας υπενθύμισαν την δύναμη του street style και τους άπειρους συνδυασμούς που μπορείς να κάνει με τα basic κομμάτια.

Όλοι θέλουμε να έχουμε πλέον στην γκαρνταρόμπα μας κομμάτια που να είναι μεν trendy, ωστόσο να μπορούμε να τα συνδυάσουμε με πολλά outfits. Αυτά τα κομμάτια σίγουρα θα τα βρεις στη νέα συλλογή Calvin Klein Jeans. Είναι απόλυτα stylish και επίσης μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο σύνολο που αποτελείται από βασικά κομμάτια, για το γραφείο, τη βόλτα σας ακόμα και για τη βραδινή σας έξοδο.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι φθινοπωρινή,χαλαρή και άνετη.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσεις σε ένα Calvin Klein hoodie αυτή την εποχή. Πιο κάτω θα πάρεις λίγη έμπνευση για το πώς μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου hoodie για να κάνεις μια εντυπωσιακή casual εμφάνιση.

Oversized, cropped, με logos, μονόχρωμα ή printed, με κουκούλα ή χωρίς, τα φούτερ είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα βασικότερα και πιο πρακτικά κομμάτια για τις all day εμφανίσεις μας. Φόρεσέ το αγαπημένο σου sweatshirt με ένα ψηλόμεσο τζιν και puffer jacket για τις χαλαρές απογευματινές σου βόλτες ή με ένα άνετο κολάν στο γυμναστήριο. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με μια denim φούστα και combat boots για μια πιο smart casual εμφάνιση.

Η συλλογήCalvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS