ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑSHOPPINGΒρήκαμε τα denim παντελόνια που θα φοράς συνέχεια φέτος

Βρήκαμε τα denim παντελόνια που θα φοράς συνέχεια φέτος

Η μόδα αναβαθμίζεται, επιστρέφει και εναλλάσσεται. Ένα πράγμα μόνο μένει σταθερό στην αξία του και δεν πρόκειται να χάσει ποτέ την πρώτη θέση στην ντουλάπα αλλά και στην καρδιά των γυναικών και αυτό είναι το jean παντελόνι. Η νέα συλλογή Denim των Marks & Spencer για το Φθινόπωρο 2020 αποτελεί ωδή στο jean παντελόνι, με προτάσεις που προσφέρουν αυτοπεποίθηση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Μπορεί όλες οι γυναίκες να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν, ωστόσο σίγουρα μια φορά τον χρόνο τουλάχιστον και ειδικά αυτή την εποχή που αρχίζει να πέφτει λίγο η θερμοκρασία και αλλάζουν τα looks που επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας, η αγορά ενός νέου jean παντελονιού είναι δεδομένη.  Ο σχεδιασμός της κολεξιόν έχει βασιστεί πάνω σε δεκαετίες εμπειρίας και πρωτοπορίας στο jean ρούχο, και αποτελείται από ξεχωριστά jean κομμάτια που λειτουργούν σαν βάση των casual επιλογών, όποια σεζόν κι αν τα επιλέξουμε. Εκτός από τις πλούσιες επιλογές σε τζιν παντελόνια, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από διαχρονικά denim κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε γκαρνταρόμπα, όπως σακάκια, φούστες και πουκάμισα, που χαρίζουν εξαιρετικό στυλ και άνεση για κάθε περίσταση.

Το θετικό με τα jean παντελόνια είναι πως μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς τρόπους, από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζουν σε όλα τα σώματα. Τα jean παντελόνια είναι διαθέσιμα σε πολλά και διαφορετικά στυλ, από super skinny και straight μέχρι slim και bootcut. Όλα τα στυλ είναι ελαστικά και χρησιμοποιούν το πιο απαλό denim, ώστε να κολακεύουν τη σιλουέτα και να προσφέρουν αυτοπεποίθηση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στη γυναικεία συλλογή, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από jean κομμάτια, που χαρίζουν ανεπιτήδευτη κομψότητα και στυλ. Καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο, το Ivy Skinny Leg είναι αυτό που θα πρωταγωνιστήσει, καθώς είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον 5 αποχρώσεις, από κλασικό μαύρο και σκούρο indigo μέχρι γκρίζο και ανοιχτό μπλε και η τιμή του ξεκινά από μόλις €25.

Το Wide Leg είναι ένα διαχρονικό στυλ που εύκολα μπορεί να γίνει το αγαπημένο μας. Σχεδιασμένο με κολακευτική ψηλή μέση, έξτρα ελαστικό και με λεπτομέρειες στις τσέπες, είναι το τέλειο στυλ που μπορεί να ανανεώσει κάθε τζιν γκαρνταρόμπα.

Το Mom Jean είναι η μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού 80s κομματιού. Με ψηλή μέση, στενούς γοφούς και στενό τελείωμα ακριβώς πάνω από τους αστραγάλους, δίνει μια υπέροχη ρετρό αίσθηση.

Το Sienna Straight σε ευθεία γραμμή μπορεί να αποτελέσει τον καμβά για μοναδικές casual, και όχι μόνο, εμφανίσεις

Με την αντρική συλλογή, μπορείτε να αναβαθμίσετε το στυλ σας μέσα από τις πολυάριθμες και ευέλικτες επιλογές σε τζιν πουκάμισα, παντελόνια και σακάκια, σχεδιασμένα σε vintage στυλ. Το Slim Fit 360 Flex Jeans είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν, κατασκευασμένο από βαμβάκι από βιώσιμες πηγές και σχεδιασμένο με Flexifit τεχνολογία και έξτρα ελαστικότητα για άνεση στην κίνηση όλη μέρα.

Το jean παντελόνι είναι το safe κομμάτι που κάθε γυναίκα και άντρας πρέπει να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους.  Αυτό που κάνει μοναδικό και διαχρονικό το jean παντελόνι είναι η ικανότητα που έχεις να μας κρατά σε άνεση αλλά και in fashion με πολύ απλούς συνδυασμούς. Η νέα συλλογή Denim των  Marks & Spencer σου δίνει ένα λόγο παραπάνω για να επενδύσεις σε αυτά τα παντελόνια αφού είναι Κατασκευασμένα από απαλό βαμβάκι που αναπνέει και προέρχονται από 100% βιώσιμες πηγές, χαρίζοντας άνεση κάθε μέρα. Χάρη στη χρήση βαμβακιού από βιώσιμες πηγές μέσω του Better Cotton Initiative, χιλιάδες αγρότες υποστηρίζονται και επωφελούνται από τις βιώσιμες πρακτικές, όπως αποτελεσματικότερη χρήση νερού, εντομοκτόνων και λιπασμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, τα M&S χρησιμοποιούν έξυπνη τεχνολογία ώστε να μειώνουν τη χρήση νερού κατά το πλύσιμο του denim, και δεσμεύονται να βελτιστοποιούν την τακτική τους κάθε χρόνο.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο τώρα στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο  www.marksandspencer.com/cy, ενώ μπορείς να απολαύσεις 20% έκπτωση για κάθε αντρικό ή γυναικείο τζιν παντελόνι που αγοράζεις, από τις 24/09 μέχρι τις 4/10!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS