ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣIt's a trend! Αυτός είναι ο νέος τρόπος που θα φορέσεις τα...

It’s a trend! Αυτός είναι ο νέος τρόπος που θα φορέσεις τα σανδάλια σου φέτος

Όσες τάσεις και να έρθουν, το μυστικό για να δημιουργήσουμε οι γυναίκες ένα look που θα ξεχωρίσει είναι να χρησιμοποιούμε κάποια styling tricks, τα οποία θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνιση σας. Υπάρχουν μάλιστα κάποια tricks που είναι ευρέως γνωστά και τα χρησιμοποιούμε οι περισσότερες γυναίκες. Υπάρχουν και κάποια άλλα tricks όμως που τα παρατηρούμε κατά καιρούς στα looks των fashion ifnluencers.

Ακριβώς αυτό συνέβη και τώρα που οι influencers έχουν δείξει την ξεκάθαρη εμμονή τους με τα strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα και έχουν βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τα φορέσουν. Τα ψηλοτάκουνα σανδάλια με λουριά είναι μία από τις τοπ τάσεις στα παπούτσια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, ενώ είναι από τα ζευγάρια παπουτσιών που κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα μας.

Οι influencers μάλιστα επιλέγουν να τα συνδυάσουν με παντελόνια, skinny ή ακόμα και σε πιο loose γραμμές και δένουν τα λουριά επάνω από το παντελόνι. Τι αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και τολμηρό, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό εάν το χρώμα των παπουτσιών είναι σε έντονη ή neon απόχρωση.

Δείτε τα looks που έχουμε ξεχωρίσει:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS