ΜΟΔΑΤο jacket είναι το αγαπημένο της εποχής - Το κομμάτι που λάτρεψαν...

Το jacket είναι το αγαπημένο της εποχής – Το κομμάτι που λάτρεψαν γνωστές Κύπριες

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Το τζάκετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αφού συμπληρώνει τις εμφανίσεις μας τόσο στους φθινοπωρινούς/χειμερινούς μήνες όσο και τους ανοιξιάτικους.

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζει με τα περισσότερα σύνολά μας. Με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να αποτελέσει ένα άνετο και βολικό casual ντύσιμο, ενώ το βράδυ να μεταμορφωθεί στο glam κομμάτι που θα δημιουργήσει συνάμα και μια κομψή εμφάνιση.

Φέτος, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξόδους μας έχει το bοmber jacket, το οποίο αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε. Συνδυάζεται άψογα με φούστα ή φόρεμα δημιουργώντας ένα κλασικό outfit,  αλλά ταιριάζει τέλεια και με το αγαπημένο μας  jean για ένα καθημερινό look. Το λατρέψαμε διότι υπάρχει σε ποικίλα σχέδια και υφάσματα, όπως σατέν, βελούδο ή δέρμα.

Σταθερές αξίες στις εμφανίσεις μας παραμένουν το biker ή leather jacket, το jean jacket και το military jacket. Είναι κομμάτια που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε ποτέ γιατί μας προσδίδουν στιλ, φινέτσα και άνεση. Με ένα jacket μπορούμε να κάνουμε άφοβα ποικίλους συνδυασμούς και να πετύχουμε ένα μοναδικό layering.

Γνωστές Κύπριες επιλέγουν το jacket που απογειώνει το στιλ τους και ποζάρουν στο φακό:

Σύλβια Μαυροπούλου

Κάλια Ελευθερίου

https://www.instagram.com/p/BRVWownFBL6/?taken-by=elkalia&hl=en

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

https://www.instagram.com/p/BQXx5rJjXv5/?taken-by=ramonfilip&hl=en

Έφη Παπαϊωάννου

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Χριστιάνα Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS