ΜΟΔΑTo λαμπερό πάρτι της Vogue για τα βραβεία Bafta! Εντυπωσιακές παρουσίες (εικόνες)

To λαμπερό πάρτι της Vogue για τα βραβεία Bafta! Εντυπωσιακές παρουσίες (εικόνες)

Στο πάρτι της βρετανικής Vogue για τα βραβεία BAFTA παραβρέθηκε η fashion features director του περιοδικού, Σάρα Χάρις, φορώντας μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti.

Η Σάρα Χάρις επέλεξε μία ολοκέντητη μίνι δημιουργία Celia Kritharioti με κρύσταλλα Swarovski και thigh high boots, τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνη.

Η fashion features editor της Vogue είχε παρακολουθήσει την πρόσφατη επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι, όπου παρουσίασε τη Συλλογή SS18. Ετσι, η επιλογή της για το πάρτι της Vogue, που είχε dress code “glamour”, ήταν ελληνική με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη, αστραφτερή και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα! “You know it’s a good dress when it sparkles long after you do”, έγραψε η Sarah Harris για το συγκεκριμένη ρούχο, το οποίο δημιουργήθηκε με κρύσταλλα Swarovski.

Το πάρτι συνδιοργάνωσαν ο Edward Enninful, διευθυντής της Vogue μαζί με την Kate Moss, τη Naomi Campbell και τον σκηνοθέτη Steve McQueen. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε η αφρόκρεμα του κινηματογράφου και της μόδας. Στο πάρτι παραβρέθηκε και η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο instagram με τον διευθυντή της βρετανικής Vogue, Edward Enninful, τη διευθύντρια μόδας, Venetia Scott και την Poppy Kain.

Edward Enninful, Anna Wintour, and Bee Shaffer
Kate Moss
Naomi Campbell in Dior couture
Olivia Palermo and Sarah Berner
Arizona Muse, Jacquetta Wheeler, and Alice Temperley

Winnie Harlow (αριστερά)
Robert Pattinson
Erin O’Connor
Jean Campbell
Billy Crudup και Naomi Watts

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS