ΜΟΔΑΤο ριγέ που όλες αγαπάνε - Η τάση του καλοκαιριού

Το ριγέ που όλες αγαπάνε – Η τάση του καλοκαιριού

Της Μικάελλας Μικελλίδου

Τα ρούχα με ρίγες προσδίδουν μια κλασική και διαχρονική φινέτσα στην εμφάνισή μας και συμπληρώνουν το αδιάφορο πολλές φορές outfit μας.

Τις συναντάμε σε διάφορες εκδοχές, σε κάθετες, οριζόντιες, παχιές ή λεπτές γραμμές, αλλά πάντα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο συνολικό look μας.

Γνωστές Κύπριες τις υιοθέτησαν στις καθημερινές εξόδους τους αποδίδοντας μια ενδιαφέρουσα άποψη στο στιλ τους.

Αρκετές ήταν αυτές που επέλεξαν να φορέσουν τις ρίγες στις αποχρώσεις του γαλάζιου – άσπρου και του άσπρου – μαύρου δίνοντας μια κομψή και συνάμα ασφαλή επιλογή στο look τους. Ωστόσο, δεν ήταν λίγες αυτές που τόλμησαν να φορέσουν τις ρίγες στα πιο φωτεινά και καλοκαιρινά χρώματα απογειώνοντας το στιλ τους.

Μια διαφορετική πρόταση για μια πιο stylish επιλογή είναι να φορεθούν οι ρίγες σε ένα μόνο κομμάτι, όπως η κλασική μαρινιέρα σε πουκάμισο, η οποία αποτελεί μια σικάτη επιλογή για τις καλοκαιρινές βόλτες. Ακόμη, ο mix and match συνδυασμός του ριγέ με φλοράρ μοτίβα προσδίδει μια μοντέρνα πινελιά και συνάμα ένα κομψό αποτέλεσμα που δεν περνά απαρατήρητο.

Δείτε τις παρακάτω αναρτήσεις στα social media που αναδεικνύουν τις ρίγες ως την επικρατέστερη τάση του φετινού καλοκαιριού.

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Σύλβια Μαυροπούλου

Έφη Παπαϊωάννου

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Ραμόνα Φίλιπ

Κάλια Ελευθερίου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS