ΜΟΔΑΤο βολάν επέστρεψε δυναμικά! Πώς θα το φορέσεις χωρίς να σε παχαίνει;

Το βολάν επέστρεψε δυναμικά! Πώς θα το φορέσεις χωρίς να σε παχαίνει;

Το βολάν επανέρχεται σιγά – σιγά στη μόδα. Ήδη έχουμε δει τις πρώτες ruffle εμφανίσεις της άνοιξης, ενώ αναμένεται να το δούμε να γίνεται ανάρπαστο το καλοκαίρι. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές σου καθώς το βολάν εκτός από χάρη και κίνηση στις εμφανίσεις σου, προσθέτει και όγκο στα επίµαχα σηµεία (σε αυτά δηλαδή που νιώθεις µεγαλύτερη ανασφάλεια λόγω περιττών κιλών).

Θα ήταν καλό, δηλαδή, να τα µην το φορέσεις στο σηµείο που έχεις παραπάνω πόντους ή κιλά, γιατί θα σε κάνει να δείχνεις πληθωρική χωρίς να είσαι. Επίσης δεν χρειάζεται να υπάρχουν ruffles σε όλο το ρούχο για να υιοθετήσεις το trend!

Τα βολάν ομολογουμένως µετατρέπουν «στατικά» κοµµάτια σε «ρευστά» έργα τέχνης και προσδιορίζουν µε τελείως καλλιτεχνικούς όρους ρούχα και αξεσουάρ, δίνοντάς τους κίνηση και συναίσθηµα.

∆εν υπάρχει πιο chic & simple τρόπος για να αναβαθµίσεις τις εµφανίσεις σου στην πιο θηλυκή και ώριµη εκδοχή τους από το να φορέσεις ένα ρούχο µε βολάν. Αφήνεις πίσω σου την –στυλιστικά– άγρια εφηβεία σου και περνάς αυτόµατα στην εποχή την ενηλικίωσης και της σοφίας. Άφησε να σε παρασύρουν τα «κύµατα», δεν θα είναι για το κακό, αλλά για το καλό σου!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS