ΜΟΔΑΤutu - H φούστα της μπαλαρίνας εισβάλλει στην ντουλάπα μας (εικόνες)

Τutu – H φούστα της μπαλαρίνας εισβάλλει στην ντουλάπα μας (εικόνες)

Φέτος την άνοιξη είναι στη μόδα οι φούστες, όχι όμως οι ρομαντικές floral που περίμενες. Αν είσαι μπαλαρίνα μπορείς να πανηγυρίσεις, αν το στυλ σου είναι goth- punk επίσης. Οι φούστες από τούλι είναι ξανά στην μόδα, αυτήν τη φορά όμως επιστρέφουν με πολύ ροκ και εκκεντρική διάθεση.

Η άλλοτε ρομαντική στολή της μπαλαρίνας επανέρχεται από τους πιο διάσημους οίκους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του ΄18. Τα μοντέλα στα catwalks τη φορούσαν με μπότες, καλσόν από δίχτυ και δερμάτινα biker jackets, λουκ που μας θυμίζει κάτι από Madonna και δεκαετία των 80s.

Tις είδαμε στα shows των Moschino, Saint Laurent, Balmain και Fausto Pulgisi. Στα πλαίσια της αναβίωσης των 80s, οι σχεδιαστές έκαναν την ανατροπή και πρόσθεσαν ένα κατά τα άλλο girly κομμάτι στην glam rock αισθητική της ένδοξης δεκαετίας και ταυτόχρονα αποφάνθηκαν πως το “Black Swan” φέτος θα παίζεται στους δρόμους και θα πρωταγωνιστείς εσύ.

Τόλμησε να το υιοθετήσεις έτσι ακριβώς. Εναλλακτικά κάνε το να φαίνεται πιο “ήσυχο” επιλέγοντας μια φούστα από τούλι με περισσότερο μήκος. Συνδύασε με ένα πλεχτό τοπ με χρώμα, ένα αθλητικό φούτερ και αντί για αρβύλες, τα sneakers σου, mules, oxfords, loafers και μοκασίνια.

View this post on Instagram

BALLET QUEEN ! Soon in store! #faustopuglisi

A post shared by Fausto Puglisi (@faustopuglisi) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS