ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRONThe center of attention

The center of attention

Από την contemporary chic Πλατεία Ελευθερίας, μέχρι τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους των οδών Στασικράτους και Μακαρίου, αλλά και τα urban vibes της εντός των τειχών περιοχής, η Λευκωσία -πανέμορφη μέσα στις τόσες αντιθέσεις της- μάς συστήνεται εκ νέου ως μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και γίνεται ξανά το κέντρο (προσοχής), που θέλουμε να περπατούμε ξανά και ξανά.

Από την Τάνια Νεοκλέους

Nicosia 3

Ραντεβού στην πλατεία

Εκεί που οι γρήγοροι ρυθμοί του σύγχρονου αστικού κέντρου συναντούν τη χαλαρή διάθεση της εντός των τειχών πόλης, ορίζουμε τις συναντήσεις μας στο νέο meeting point της Λευκωσίας. Η Πλατεία Ελευθερίας, σχεδιασμένη από το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο της Zaha Hadid, ενώνει με έναν περίτεχνο τρόπο όλα τα τμήματα της τάφρου, ενώ λειτουργεί ως ένα συνεχές πάρκο, που περιβάλλει και αναδεικνύει τα Ενετικά Τείχη. Κατηφορίζοντας στις τάφρους της, το πράσινο και το υδάτινο στοιχείο, που βρίσκονται (κυριολεκτικά) όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου, εναλλάσσονται αρμονικά δημιουργώντας την ατμόσφαιρα ενός εξοχικού προορισμού με industrial αισθητικές παρεμβάσεις. Το σημείο εκκίνησης στους δρόμους της πόλης για τις βόλτες με το ποδήλατο ή με τα πόδια, βρίσκεται σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από την εντός των τειχών περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη μοναδικότητα και τον ψαγμένο χαρακτήρα των χώρων εστίασής της, αλλά και από τη μοντέρνα αισθητική των ανανεωμένων εμπορικών δρόμων των οδών Στασικράτους και Μακαρίου.

Nicosia 4

Δρόμοι ανοιχτοί

Πλατιά πεζοδρόμια, ζωηρός φωτισμός, άνετη και απρόσκοπτη διακίνηση πεζών και ποδηλατών και ένας ουρανοξύστης 135 μέτρων -ο ψηλότερος που υπάρχει στο νησί-, με πανοραμική θέα 360 μοιρών (από όπου πήρε και το όνομά του), είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τη -μέχρι πρόσφατα χαμηλού προφίλ- Λεωφόρο Μακαρίου, σε έναν ζωντανό και ενιαίο χώρο, που μας αφήνει την αίσθηση ενός μεγάλου, εξωτερικού εμπορικού κέντρου. Αναβιώνοντας την αίγλη του ένδοξου παρελθόντος της, η οδός εκτός από τα επώνυμα fashion brands, που εκτείνονται κατά μήκος της, αποτελεί στη διασταύρωσή της με την Ευαγόρου, ένα πόλο έλξης και στον τομέα της διασκέδασης, μέσα από instagrammable μπαράκια, που απογειώνουν την party διάθεση. Από τα αγαπημένα spots, το νεοσύστατο The Ginery (99554030), εμφανίστηκε πρόσφατα στον αριθμό 3 της οδού και έκτοτε αποτελεί το απόλυτο place to be για κάθε στιγμή της ημέρας. Ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ, σερβίρει καφέ, brunch, μεσημεριανό και δείπνο, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον με φυτά να περικυκλώνουν τα ταβάνια, wallpapers στους τοίχους και μαύρους πολυελαίους.

Stasikratous1

Σημείο αναφοράς, το εντυπωσιακό μπαρ, πίσω απ’ το οποίο οι bartenders αναμειγνύουν αλκοολούχα ποτά, φρούτα, βότανα και μπαχαρικά, διαθέτοντας περισσότερες από 45 ετικέτες gin, ανάμεσά τους και τέσσερις που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο νησί. Στα ίδια vibes κινείται και το γωνιακό Seven Monkeys (99080884), ένα από τα πιο exotic μπαρ της πόλης, που μας ταξιδεύει στην Αβάνα μέσα από μια παρείστικη ατμόσφαιρα, εξωτικά κοκτέιλ και μουσικές που κινούνται στους ρυθμούς της funky soul, της disco και της pop. Λίγο πιο κάτω και συγκεκριμένα στην οδό Ευαγόρου 1, οι bartenders μεγαλουργούν πίσω απ’ την μπάρα, DJs μιξάρουν funk, soul, hip hop, house και groove κομμάτια και το hip crowd διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο κομψό, urban μπαράκι Strange Days (99226613), εκτός από το street food που απολαμβάνουμε από αργά το απόγευμα, έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε νόστιμα special πιάτα προγεύματος, τα οποία πάνε πακέτο με boozy brunch cocktails και άλλα κρύα ή ζεστά ροφήματα.

Stasikratous

Elegant chic

Τοποθετημένη στην ανανεωμένη οδό Στασικράτους, η μπουτίκ Digalakis ξεχωρίζει για τις σύγχρονες, πολυτελείς και ποιοτικές επιλογές της σε τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. Η Longchamp είναι το πρώτο brand, που φιλοξενεί το κατάστημα, με βασικά χαρακτηριστικά του την τεχνογνωσία στα είδη ταξιδιού και τις τσάντες, το απαράμιλλο στυλ και τη γαλλική φινέτσα. Ένα πραγματικό κόσμημα για τον χώρο είναι επίσης και οι τσάντες της γαλλικής Lancaster, ένας συνδυασμός της παράδοσης, του νεωτερισμού και της πρακτικότητας. Στα υποδήματα εντυπωσιάζει η εμπνευσμένη από τη γη, τη θάλασσα και τον ουρανό ισπανική Castañer, με εσπαντρίγιες σε ποικίλα σχέδια χρώματα. Στον χώρο θα βρείτε επίσης το σύγχρονο και διεθνώς καθιερωμένο, αυστριακό brand παπουτσιών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας Högl. Τα χειροποίητα Pretty Ballarinas από τη Μινόρκα και τα άνετα και πολύχρωμα, all day ισπανικά sneakers Hoff, συμπληρώνουν μια εκλεκτή γκάμα προϊόντων που αξίζει να ανακαλύψετε. Κουμανούδη 1ΑΒ & Στασικράτους, Λευκωσία. Digalakis.com

Digalakis

Μύρισε άνοιξη

Αναμειγνύοντας τη βρετανική κουλτούρα με τον νεωτερισμό, με συνεργάτες αρωματοποιούς παγκοσμίου φήμης και δημιουργικά ταλέντα από το Λονδίνο, οι μπουτίκ του οίκου Jo Malone London ανά τον κόσμο δημιουργούν ένα περιβάλλον, όπου οι αγορές γίνονται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση. Ένα τέτοιο, ονειρικό σκηνικό, σχεδιασμένο για να δημιουργεί αρωματικές ιστορίες, απολαμβάνουν και οι επισκέπτες του καταστήματος στην οδό Στασικράτους, μέσα από μια μοναδική retail εμπειρία. Σ’ αυτόν, τον κουκλίστικο χώρο, όπου οι αισθήσεις απογειώνονται, μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό Hand & Arm Massage™, να μυηθείτε στην τέχνη του συνδυασμού αρωμάτων -Fragrance Combining-, να βρείτε το κατάλληλο άρωμα για τον χώρο σας με την υπηρεσία Scent your Home, αλλά και ό,τι χρειάζεστε για γάμο και βάφτιση χάρη στις μοναδικές Wedding & Christening Services. Στην μπουτίκ της Λευκωσίας κάθε άρωμα είναι φτιαγμένο από συστατικά υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα και ιδιαίτερα απλά, αλλά πάντα αναπάντεχα, συσκευασμένα στο πολυτελές θρυλικό κρεμ και μαύρο κουτί. Στασικράτους 27Γ, Λευκωσία. Τηλ.: 22510110.

Jo Malone

It’s a mad, M·A·C world

Συνεργάζεται με εξέχουσες προσωπικότητες της τέχνης, της μόδας και της ποπ κουλτούρας και ασπάζεται την ιδεολογία «All Ages, All Races, All Genders». Για εκατομμύρια ανθρώπους η M·A·C σημαίνει κάτι περισσότερο από μία ακόμη εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς. Η εκπληκτικά ευρεία γκάμα προϊόντων, ο συνδυασμός του γκλάμουρ και του κομψού με το street style και το πρακτικό, οι επαγγελματίες μακιγιέρ έναντι των κλασικών πωλητών και το επαναστατικό πνεύμα από το οποίο διακατέχεται, καθιστούν την εταιρεία ξεχωριστή και άξια θαυμασμού. Τα MAC Cosmetics στεγάζονται στην οδό Μακαρίου από το 2005, με το νέο flagship κατάστημα να έχει ανοίξει τις πόρτες του το 2017, κάνοντας τις βόλτες μας στην πόλη ακόμα πιο όμορφες. Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 23Α, Λευκωσία. Τηλ.: 22460146.

Mac

Korres

Κλασικό και σύγχρονο ντιζάιν, αυθεντικά υλικά με αντιφατικές υφές, gallery-style έκθεση των προϊόντων και εργαστηριακή διάθεση με industrial edge, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα σας κερδίσουν στο κατάστημα Korres της Λεωφόρου Μακαρίου, έναν χώρο που σας προκαλεί να τον ανακαλύψετε μόνοι σας, ανάμεσα στα δεκάδες μαγαζιά της πολυσύχναστης οδού. Σ’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο που λατρεύει την καινοτομία, τη μαγεία της ελληνικής γης και τα βότανα, μπορείς να περιηγηθείς άνετα, αφήνοντας τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν εκεί που θέλουν. Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου Γ’ 21Γ, Λευκωσία.

Korressxx

Fashion comes First

Το νέο meeting point των fashionistas της πόλης, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πουθενά αλλού από τον επιβλητικό ουρανοξύστη 360, το ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας (και το αγαπημένο των instagrammers). Η νέα First Boutique, η πρώτη που ανοίγει τις πόρτες της στην πρωτεύουσα, είναι σχεδιασμένη για να αποτελεί ένα ντιζαϊνάτο «καταφύγιο» για τις συλλογές των κορυφαίων και πιο περιζήτητων σχεδιαστών ρούχων, παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ στον κόσμο. Lanvin, Brunello Cucinelli, Dion Lee, Golden Goose mens, Off-White, Palm Angels, Heron Preston, The Attico, Alanui, Mach & Mach, Ermanno Scervino, Zimmermann, Chrome Hearts Eyewear, Philipp Plein και Nanushka είναι τα πολυτελή brands της First Boutique, που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο luxury store της Λευκωσίας. Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 29, Λευκωσία. Τηλ.: 70001131.

Fashion First

Επόμενη στάση, Στασικράτους

Φωτεινή, πολυσύχναστη και σε μια μικρή έκταση περίπου 500 μέτρων, η ανανεωμένη οδός Στασικράτους έχει ταυτιστεί (και όχι άδικα) με την εμπειρία του luxury shopping, μέσα από γουστόζικα μαγαζιά διάσημων οίκων αλλά και με την υψηλή γαστρονομία και τη διασκέδαση που προσφέρουν οι ντιζαϊνάτοι χώροι εστίασης, με πιο χαρακτηριστικό το διαχρονικά ποιοτικό Pralina Expirience (22665588), που βρίσκεται στον αριθμό 31. Ένας υπέροχος χώρος, όπου κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μια συναρπαστική γευστική εμπειρία, αφού οι επαγγελματίες σεφ δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα, φτιαγμένα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Εκεί μπορείτε να περάσετε το πρωινό σας απολαμβάνοντας τον καφέ και το brunch σας και να συνεχίσετε το μεσημέρι ή το βράδυ με επιλογές ανάμεσα σε νόστιμα πιάτα ημέρας, καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις. Από τις νέες προσθήκες της οδού, που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας είναι το Pull-A-Mango (70088770), που στεγάζεται στον αριθμό 40. Πρόκειται για ένα μοντέρνο μαγαζί γεμάτο καθρέφτες, λουλούδια, υπέροχα wallpapers και ακόμα πιο ωραίο φαγητό. Απ’ την κουζίνα βγαίνουν πιάτα με μεσογειακό προσανατολισμό, share burgers, σαλάτες και platters (με φρούτα, τυριά και αλλαντικά), ενώ τα πρωινά του Σαββατοκύριακου βρίσκει κανείς ένα πλούσιο brunch. Προχωρώντας στον αριθμό 26, το εστιατόριο Oliο Restaurant & Bar (22424270) είναι εμπνευσμένο από τη μεσογειακή γαστρονομική κληρονομιά της μαγειρικής στα κάρβουνα και από το λάδι ελιάς, από όπου πήρε και το όνομά του. Ο executive σεφ Νίκος Ψηλός μαζί με τον Head Chef Κώστα Δολιανίτη συνδύασαν την κλασική και σύγχρονη κουζίνα και δημιούργησαν πιάτα με πλούσια παλέτα γεύσεων, καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Το κεντρικό μενού και τα πιάτα ημέρας φτιάχνονται με τα πιο φρέσκα υλικά, ακολουθώντας τις εποχές της συγκομιδής, ενώ η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και φιλόξενη, ιδανική τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και για το δείπνο, στον εσωτερικό χώρο αλλά και στη βεράντα. Στο ισόγειο του κτηρίου και στον αριθμό 26Α, το Artigiano (22315131) αγκαλιάζει τους coffee and wine lovers, ενώ τα πιάτα του από τη διεθνή κουζίνα αποδίδουν το κλασικό με σύγχρονους κώδικες, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Στον γουστόζικο αυτό χώρο, τη διακόσμηση του οποίου έχει αναλάβει ο ιδιοκτήτης του, Γιώργος Κυριακίδης, θα απολαύσετε μια ενημερωμένη wine list με 60 ετικέτες από τον διεθνή αμπελώνα, ενώ απ’ το μπαρ βγαίνουν έξι signature cocktail που ενθουσιάζουν.  

Stasikratous Parodos 1

Talk of the town
Εκεί που χτυπά η καρδιά της Λευκωσίας, στην ανανεωμένη οδό Στασικράτους, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το νέο fashion spot της πόλης. Σε έναν άνετο χώρο δύο επιπέδων, την εσωτερική διακόσμηση του οποίου ανέβαλε ο διάσημος Ιταλός αρχιτέκτονας Paolo Giachi, η μπουτίκ KUL-T αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις τελευταίες τάσεις των διάσημων οίκων Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro και Jimmy Choo, ενώ περισσότερα επώνυμα brands όπως Thom Browne, Jonathan Simkhai και Cult Gaia πρόκειται να ενταχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στην γκάμα των luxury προϊόντων της. Στασικράτους 36, Λευκωσία. Τηλ.: 22374774.

Kult

Urban vibes

Ένας καλαίσθητος χώρος στην περιοχή γύρω από το καινούριο Δημαρχείο Λευκωσίας, με μια ατμοσφαιρική αυλή και προσεγμένες μουσικές επιλογές, το Swimming Birds (22019257), μας έχει κλέψει την καρδιά. Εκεί θα δοκιμάσετε προσεγμένους καφέδες, ροφήματα και platters, ενώ στο περιεκτικό του μενού περιλαμβάνεται μια επιλογή από gin and tonics, ετικέτες κρασιού, αλλά και το δημοφιλές Hugo με Prosecco. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ. Παλιάς Ηλεκτρικής 5, Λευκωσία.

Urban

Modern chic

Λίγα μέτρα μακριά από την οδό Στασικράτους και συγκεκριμένα στην Πρεβέζης 10, το Tocayo (70088089) μπήκε στην καρδιά μας από την πρώτη επίσκεψη. Και δεν έφυγε ποτέ. Μίνιμαλ διακόσμηση, σε γήινους τόνους, ξύλινα πατώματα και καμάρες που διαχωρίζουν τις αίθουσες, αποτελούν το σκηνικό για το εστιατόριο με τις λατινοαμερικάνικες και ασιατικές επιρροές. Το μενού υπογράφει ο ταλαντούχος Αντρέας Αντρέου, που ό,τι κι αν αγγίξει γίνεται «χρυσός». Αγαπημένη γεύση σε πολλά από τα πιάτα που δημιουργεί αυτά τα χρόνια, είναι η τρούφα, την οποία εδώ απολαμβάνουμε είτε στο beef tartar του, είτε στο στέικ ή στην πάπια.

When science met magic
Ένας θαυμάσιος, νέος κόσμος κρυστάλλινης δεξιοτεχνίας ανοίγεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, για να γεμίσει με λάμψη τις πιο όμορφες στιγμές μας. Αυτός ο αέρας πολυτέλειας φυσάει και στην οδό Στασικράτους, όπου η ανανεωμένη Swarovski αποτελεί ένα Wonderlab, συνάντησης της μαγείας με την επιστήμη. Η ιδέα ξεδιπλώνεται γύρω από το θέμα «Crystal Forest», το οποίο υπογραμμίζει τις άπειρες δυνατότητες του κρυστάλλου και απεικονίζει τους ισχυρούς δεσμούς της εταιρίας με τη φύση. Μέσα στην μπουτίκ, οι επιφάνειες κλέβουν την παράσταση με όλους τους τοίχους να είναι καλυμμένοι με λευκά πρίσματα σε διάφορα μήκη, που αντανακλούν το φως σε έναν εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, που προέκυψε από τη συνεργασία του Swarovski με τον διάσημο σχεδιαστή Tokujin Yoshioka. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους, Swarovski διαμάντια και ζιρκονία, κοσμήματα και αξεσουάρ, καθώς και κρυστάλλινα αντικείμενα και αξεσουάρ σπιτιού. Στασικράτους 36A, Λευκωσία. Τηλ.: 22755504.

Swa Stasikratous Nic

Η τέχνη της γραφής

Συνώνυμη με την αριστεία στη δεξιοτεχνία και τον σχεδιασμό, η Montblanc ξεπερνά τα όρια της καινοτομίας από το 1906, όταν το Maison έφερε την επανάσταση στην κουλτούρα της γραφής. Η εφευρετικότητα και η φαντασία συνεχίζουν να είναι οι κινητήριες δυνάμεις για το Maison, καθώς προωθεί την έκφραση της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπως πολυτελή στυλό, ρολόγια, δερμάτινα είδη, νέες τεχνολογίες και αξεσουάρ. Αναλογιζόμενοι τη συνεχιζόμενη αποστολή τους στο να δημιουργούν εξαιρετικούς συντρόφους που γεννιούνται από τολμηρές ιδέες, το χαρακτηριστικό έμβλημα Montblanc έχει γίνει η απόλυτη σφραγίδα απόδοσης, ποιότητας και έκφρασης εκλεπτυσμένου στυλ. Με τις ρίζες της βαθιά στην κουλτούρα της γραφής, η σταθερή αξία του ανανεωμένου κέντρου της πόλης, συνεχίζει να διεκδικεί την πολιτιστική της δέσμευση σε όλο τον κόσμο τιμώντας τους σύγχρονους θαμώνες, που υποστηρίζουν την πρόοδο των τεχνών, καθώς και ευρείες πρωτοβουλίες που προωθούν τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μνασιάδου 9Β, Λευκωσία. Τηλ.: 22817388.

Mb Nicosia

Born to shine

Ένας χώρος προορισμένος για να εκμηδενίσει την απόσταση από το κέντρο της Λευκωσίας μέχρι το Place Vendome, το παριζιάνικο σπίτι των πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων, το VE Very Exclusive, είναι κοινό μυστικό ότι αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο για τους λάτρεις των εκλεκτών κοσμημάτων και των πολυτελών ρολογιών και αξεσουάρ. Τοποθετημένο στην ανανεωμένη οδό Στασικράτους, το κατάστημα προσφέρει απίστευτες δημιουργίες με διαμάντια από γνωστές μάρκες κοσμημάτων, καθώς και ρολόγια από διεθνείς Maisons, που μόνο ως έργα τέχνης μπορούν να χαρακτηριστούν. Συνδυάζοντας το πάθος για την πολυτέλεια με τον σεβασμό για τους Ελβετούς ωρολογοποιούς και την ιταλική τέχνη, το κατάστημα αγκαλιάζει το πνεύμα της δεξιοτεχνίας, στρώνοντας τα θεμέλια της ιστορίας των ρολογιών και κοσμημάτων. Για αξεσουάρ δοκιμασμένα στον χρόνο, επισκεφτείτε το VE Very Exclusive και περιηγηθείτε στη συλλογή εκλεκτών κοσμημάτων και μοναδικών ρολογιών, όπου θα συναντήσετε το αξεσουάρ των ονείρων σας. Στασικράτους 27Α, Λευκωσία. Τηλ.: 22752502.

Ve Stasicratous

Hot spot

Στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης 4, τo καφέ-μπαρ Kollaborative Coffee Roasters (22252272), από την πρώτη μέρα λειτουργίας του απέκτησε φανατικούς θαμώνες, που το επισκέπτονται από νωρίς το πρωί για τον φρεσκοκαβουρδισμένο του καφέ, μέχρι το βράδυ. Από τις πέντε το απόγευμα, στον χώρο σερβίρονται μπίρες, κρασιά και κοκτέιλ, ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας. Από τέσσερα διαφορετικά είδη negroni, κοκτέιλ με βάση τον καφέ, Low ABV/ Aperitivos με Campari, Gin & Tonics και άλλα κοκτέιλ, όπως είναι το Grandma’s Garden.

Kollaborativexxx

Walking on sunshine

Οι καλοκαιρινές βόλτες μας στον ήλιο αποκτούν έναν fashionable χαρακτήρα μέσα από διάσημους οίκους γυαλιών ηλίου που απογειώνουν κάθε εμφάνιση. Ferragamo, Gucci, Celine, Bottega Veneta, Ray Ban, Dior, Tom Ford, Saint Laurent, είναι μόνο μερικά από τα διάσημα brands, που μας κέρδισαν με την πρώτη επίσκεψη στο Theofanides EyeWorld, το οποίο βρίσκεται (πού αλλού;) στην οδό Στασικράτους. Το κατάστημα υπάγεται κάτω από την ομπρέλα του οπτικού οίκου Θεοφανίδης, που ιδρύθηκε το 1932 και έκτοτε, για σχεδόν έναν αιώνα (!) αποτελεί μια εγγυημένη επιλογή στις αγορές μας. Στο κατάστημα προσφέρονται επίσης δωρεάν εξειδικευμένη οπτομέτρηση και εφαρμογή φακών επαφής, καθώς και προσωπικές συμβουλές και λύσεις, που προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στασικράτους 18Δ, Λευκωσία. Τηλ.: 22677786. Eyeworld.com.cy

Theofanides

Αγορές με στυλ

Οι 4 shopping προορισμοί του ΟμίλουVLM (Voice la Mode) αποτελούν το εφαλτήριο των αγορών όλης της οικογένειας καλύπτοντας κάθε ανάγκη, βαλάντιο και επιθυμία!

Undiz – Nothing to hide

Για περισσότερο από μια δεκαετία δημιουργεί συλλογές εσωρούχων που απευθύνονται σε όλα τα κορίτσια, καλύπτοντας κάθε γούστο και στυλ.

Το Undiz φέρνει την επανάσταση στα εσώρουχα. Χωρίς περιορισμούς, κανόνες και πάντα με μια πινελιά τρέλας, οι συλλογές UNDIZ είναι διαθέσιμες σε εκπληκτικές τιμές με νέα σχέδια που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, χωρίς όμως να υστερούν σε κομψότητα και ποιότητα. Το Undiz είναι κάτι περισσότερο από εσώρουχα, αφού εκπροσωπεί τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και την αυτοπεποίθηση.

Το Undiz περιλαμβάνει συλλογές με εσώρουχα, μαγιό, πιτζάμες και άνετα ρούχα για το σπίτι! Θα το βρείτε στο ισόγειο του 360 στη Λεωφ. Μακαρίου στη Λευκωσία.

Μακαρίου Γ’ 29, Λευκωσία. Τηλ.: 22884967.

Undiz

Accessorize yourself & feel fabulous

Το Accessorize London άνοιξε τις πόρτες του στον πύργο 360 στην καρδιά της Μακαρίου τον περασμένο Μάρτιο.

Μια βόλτα από το Accessorize θα σε βοηθήσει να βρεις το αξεσουάρ που σου ταιριάζει, να εκφραστείς και να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι συλλογές του Brand καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ, από κοσμήματα και αξεσουάρ μαλλιών μέχρι τσάντες και εποχιακά αγαπημένα.

Τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν ένα σύνολο με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντάς το εντυπωσιακό και chic. Προσθέτουν χρώμα, λάμψη, αλλά και στυλ σε κάθε outfit. Πόσω μάλλον αν μιλάμε για κομμάτια που ακολουθούν τις τελευταίες προτάσεις της μόδας για τη νέα σεζόν.

Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 29, Λευκωσία. Τηλ.: 22884970.

Accesorize

ETAM: The power of lingerie, to feel free in body and mind
Το γαλλικό brand εσωρούχων ETAM αποτελεί τον απόλυτο lingerie shopping προορισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί την ελευθερία και την άνεση που χρειάζεται το σώμα της, όσον αφορά στα εσώρουχά της.
Με παρουσία που μετρά πάνω από 100 χρόνια, η αγάπη και η αφοσίωση προς τις γυναίκες είναι κάτι περισσότερο από δεδομένα, το έντονο πάθος για τα γυναικεία εσώρουχα και η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία μέσα από πνεύμα καινοτομίας, είναι εμφανή χαρακτηριστικά που διέπουν κάθε συλλογή ETAM.
Στις μίνιμαλ μοντέρνες προθήκες των συλλογών θα βρεις απεριόριστες επιλογές σε σειρές -από εσώρουχα, μαγιό μέχρι πιτζάμες σε κάθε χρώμα, μέγεθος και γούστο- και αυτό είναι που κάνει το ΕΤΑΜ να ξεχωρίζει στο χώρο της. Οι συλλογές ΕΤΑΜ χαρακτηρίζονται για την άνεση, τον αέρα αυτοπεποίθησης που αποπνέουν, αλλά και για τη full sexy διάθεσή τους!
Γνωρίστε τις συλλογές ΕΤΑΜ Home Casual, Active, Lingerie, Leisure, Daily Lifestyle και Swimwear.
Το κατάστημα ΕΤΑΜ λειτούργησε στο ισόγειο του επιβλητικού 360 στη Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία τον περασμένο Δεκέμβριο.

Etam

Anything but Ordinary: Διαχρονική μόδα, στυλ και ποιότητα στa Μarks & Spencer

Το κατάστημα Μarks & Spencer στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας,  τη λεωφόρο Μακαρίου, λειτούργησε ξανά τον περασμένο Νοέμβριο και μας υποδέχεται με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του.

Η βρετανική μάρκα με βαθιά κληρονομιά και συνεχή καινοτομία θέτει ψηλά τον πήχη, προσφέροντας διαχρονικά υψηλής ποιότητας προϊόντα για όλη την οικογένεια. Αξίες όπως η Ποιότητα και η Εξυπηρέτηση δημιούργησαν εδώ και περισσότερα από 129 χρόνια μια υπεροχή σχέση με τους πελάτες της εμπνέοντας αφοσίωση και εμπιστοσύνη.

Sustainability στα Μ&S

Πρωτοπόρος και ηγέτης των προτύπων περιβαλλοντικής, κοινωνικής συνείδησης στο λιανικό εμπόριο οι πελάτες της Μ&S μπορούν να εμπιστευτούν τα προϊόντα, αφού προέρχονται και κατασκευάζονται με προσοχή και φροντίδα προς το περιβάλλον. Η βιωσιμότητα είναι μέρος της κληρονομιάς και αξιών του M&S κρατώντας το στο επίκεντρο εδώ και δεκαετίες.

Oι πελάτες του Μ&S όταν ψωνίζουν, επιλέγουν προϊόντα που είναι καλά για αυτούς, τον πλανήτη και τους ανθρώπους που τα φτιάχνουν, συμβάλλουν στη μείωση των ρύπων στο περιβάλλον, στη μείωση της σπατάλης, στη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων και στη προτεραιότητα για καλή διαβίωση των ζώων.

. Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 12Α-Γ, Λευκωσία. Τηλ.: 22753078.

Marks And Spencers

ETAM: The power of lingerie, to feel free in body and mind

Το γαλλικό brand εσωρούχων ETAM αποτελεί τον απόλυτο lingerie shopping προορισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί την ελευθερία και την άνεση που χρειάζεται το σώμα της, όσον αφορά στα εσώρουχά της.

Με παρουσία που μετρά πάνω από 100 χρόνια, η αγάπη και η αφοσίωση προς τις γυναίκες είναι κάτι περισσότερο από δεδομένα, το έντονο πάθος για τα γυναικεία εσώρουχα και η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία μέσα από πνεύμα καινοτομίας, είναι εμφανή χαρακτηριστικά που διέπουν κάθε συλλογή ETAM.

Στις μίνιμαλ μοντέρνες προθήκες των συλλογών θα βρεις απεριόριστες επιλογές σε σειρές -από εσώρουχα, μαγιό μέχρι πιτζάμες σε κάθε χρώμα, μέγεθος και γούστο- και αυτό είναι που κάνει το ΕΤΑΜ να ξεχωρίζει στο χώρο της. Οι συλλογές ΕΤΑΜ χαρακτηρίζονται για την άνεση, τον αέρα αυτοπεποίθησης που αποπνέουν, αλλά και για τη full sexy διάθεσή τους!

Γνωρίστε τις συλλογές ΕΤΑΜ Home Casual, Active, Lingerie, Leisure, Daily Lifestyle και Swimwear.

Το κατάστημα ΕΤΑΜ λειτούργησε στο ισόγειο του επιβλητικού 360 στη Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία τον περασμένο Δεκέμβριο.

Map

Ένα αεράκι

Επί των οδών Αγίας Ελένης και Στασάνδρου και με ντεκόρ που θυμίζει εναλλακτικά καφέ του Λονδίνου, το Nom (22777077), πλημμυρίζει με τη μυρωδιά του φρεσκοαλεσμένου καφέ, ενώ ταυτόχρονα, στον αέρα προστίθενται οι γλυκόξινες γεύσεις μήλου και πιπερόριζας από τους φρέσκους χυμούς της στιγμής. Το μικρό και περιεκτικό μενού του χωρίζεται σε έξι κατηγορίες: Πρωινό, Ψωμί, Κυρίως Γεύματα, Αβγά, Σαλάτες και Γλυκά. Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την ομελέτα Snow με ασπράδια αβγών, κολοκυθάκια, αναρή και ντομάτες σε σος από κουμανταρία, το Sin Burger SHSH! με μπιφτέκια από black angus βοδινό με μαρμελάδα από μπέικον, αγγούρι τουρσί και γλυκοπατάτες και, τέλος, τα Crème Fraîche Pancakes με κόκκινα φρούτα και χαρουπόμελο.

Nom1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS